AKUBI Fantasie Set

 109,-

incl. BTW

K1.6.00718

Leveringstijd ca. 8-9 Wochen

Kunnen we helpen?
AKUBI Fantasie Set
Set bestaande uit: Avontuur Telescoop De AKUBI Telescoop voor Avonturiers biedt veel...meer

Set bestaande uit:

 • Avontuur Telescoop
  • De AKUBI Telescoop voor Avonturiers biedt veel plezier voor alle piraten en ontdekkingsreizigers! Hij is gemakkelijk te monteren en biedt een ideaal overzicht over de hele tuin. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Het is geschikt voor alle speeltorens en paalwoningen en kan bijna overal worden bevestigd. Dus niets staat de verbeelding van uw kinderen in de weg.
 • Avontuur Periscoop
  • Onze kleurrijke avonturenperiscoop is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Speur overal in de tuin naar allerlei dingen of probeer nieuwe invalshoeken te ontdekken! De levering omvat de periscoop, een montagevoet en de bijbehorende schroeven. U kunt het gebruiken om de accessoires aan alle AKUBI speeltorens, speelhuizen of paalwoningen te bevestigen.
 • Avontuur verrekijker
  • De AKUBI verrekijkers voor avonturiers bieden veel plezier voor iedereen die iets wil verkennen en ontdekken! Hij is gemakkelijk te monteren en biedt een ideaal overzicht over de hele tuin. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Het is geschikt voor alle AKUBI speeltorens en paalwoningen en kan bijna overal worden bevestigd. Dus niets staat de verbeelding van uw kinderen in de weg.
 • Avontuur stuurwiel schip
  • Volle kracht vooruit! Volle kracht vooruit naar het volgende avontuur! Laat je kind het stuur overnemen en kijk waar het je brengt. Het blauwe stuurwiel van hoogwaardig kunststof kan naar wens aan alle AKUBI kinderspeeltoestellen worden bevestigd.

Let op: Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Goed om te weten

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?