Borstwering Andreaskruis 170 x 84 cm Wit

Borstwering Andreaskruis 170 x 84 cm Wit
 629,-

incl. BTW

S2.6.00252

Leveringstijd ca. 7-8 Wochen

Kunnen we helpen?
Borstwering Andreaskruis 170 x 84 cm Wit
De decoratieve borstwering met massieve Andreaskruisen van massief constructiehout is geschikt...meer

De decoratieve borstwering met massieve Andreaskruisen van massief constructiehout is geschikt voor terrasoverkappingen van gelijmd gelamineerd hout met een paalafstand van 170 cm.

Producteigenschappen
- Breedte: 170 cm
- Hoogte: 84 cm (+ elke afstand tot de grond)
- Dikte van de dwarsbalk: 10 x 10 cm
- Dikte Andreaskruis: 8 x 8 cm
- Kleur behandeld wit

Foto galerij
Eventueel afgebeelde terrasoverkappingen, kleurbehandeling en decoratie behoren niet tot de leveringsomvang. Dit zijn klantenfoto's om u een indruk te geven van de geïnstalleerde toestand.

Bouw
De constructie is gemaakt van massief constructiehout (KVH). KVH is technisch gedroogd, eindeloos gelijmd, massief vurenhout. De afzonderlijke stukken hout worden gedroogd, gescand op gebreken, gesorteerd en vervolgens eindeloos aan elkaar gelijmd op een weerbestendige manier met behulp van vingerlassen. Scheuren, knoesten en lichte kronkels weerspiegelen het karakter van de gebruikte materialen.

Kleurbehandeling
De met kleur behandelde onderdelen van de kit zijn behandeld met hoogwaardig glazuur of verf. Dit beschermt het hout tegen blauwschimmel, tegen beschadiging door UV-licht, vermindert zwellen en krimpen en laat toch de houtstructuur doorschijnen. De onderdelen worden in de fabriek aan alle kanten tweemaal met glazuur overgoten en het overschot wordt er dan afgeborsteld.
U kunt onmiddellijk na levering beginnen met bouwen, het is niet nodig om vermoeiend te gronderen en te schilderen. Elke kit wordt geleverd met een reparatiehoeveelheid verf of glazuur, waarmee u eventuele beschadigingen of insnijdingen kunt behandelen en schroefverbindingen die nodig zijn voor de assemblage ten minste tweemaal kunt maken.
Als u een extra afwerking wilt, schuurt u de zichtbare oppervlakken na de montage licht op en verft u ze met beits of verf van hoge kwaliteit. Gebruik hiervoor onze optionele kleur of glazuur assortiment. Gedrukte kleurstalen zijn niet bindend, kleurafwijkingen kunnen voorkomen. Sporen van slijtage op onderdelen die aan alle zijden met kleur zijn behandeld, zijn te wijten aan technische redenen.

Goed om te weten
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

De keuze van het land kan verschillende factoren beïnvloeden, zoals prijs, verzendingsmogelijkheden en beschikbaarheid. invloed. Wij kunnen geen internationale verzending aanbieden.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?