Borstwering bekisting 270 x 84 cm notenhout

Borstwering bekisting 270 x 84 cm notenhout
 529,-

incl. BTW

S2.6.00270

Leveringstijd ca. 7-8 Wochen

Kunnen we helpen?
Borstwering bekisting 270 x 84 cm notenhout
De decoratieve borstwering van dekvloeren is geschikt voor terrasoverkappingen van Douglasspar...meer

De decoratieve borstwering van dekvloeren is geschikt voor terrasoverkappingen van Douglasspar met een paalafstand van 270 cm.

Producteigenschappen
- Breedte: 270 cm
- Hoogte: 84 cm (+ elke afstand tot de grond)
- Dikte leuning: 5 x 13 cm
- Dikte van de bekisting: 2 x 12 cm
- Kleur behandeld in walnoot

Foto galerij
Eventueel afgebeelde terrasoverkappingen, kleurbehandeling en decoratie behoren niet tot de leveringsomvang. Dit zijn klantenfoto's om u een indruk te geven van de geïnstalleerde toestand.

Bouw
De constructie is gemaakt van Douglas spar. Het roodachtige kernhout van de douglasspar is bestand tegen schimmel- en insectenvraat dankzij de harsen en oliën die het bevat. Wij gebruiken technisch gedroogd Douglasspar, waarvan een deel in de lengte door middel van wigverzinking op weerbestendige wijze aan elkaar is gezet. Deze houtsoort wordt gekenmerkt door een hoge oppervlaktehardheid. Scheuren, knoesten en kronkels weerspiegelen de natuurlijkheid van de gebruikte materialen.
Als de douglasspar niet met glazuur wordt behandeld, zal zich na verloop van tijd een grijs-zilverachtig patina vormen. Dit beschermt uw gebouw tegen milieu-invloeden en u tegen het tijdrovende houtonderhoud.

Kleurbehandeling
De met kleur behandelde onderdelen van de kit zijn behandeld met beits of verf van hoge kwaliteit. Dit beschermt het hout tegen blauwschimmel, tegen beschadiging door UV-licht, vermindert zwellen en krimpen en laat toch de houtstructuur doorschijnen. De onderdelen worden in de fabriek aan alle kanten tweemaal met glazuur overgoten en het overschot wordt er dan afgeborsteld.
U kunt onmiddellijk na levering beginnen met bouwen, het is niet nodig om vermoeiend te gronderen en te schilderen. Elke kit wordt geleverd met een reparatiehoeveelheid verf of glazuur, waarmee u eventuele beschadigingen of insnijdingen kunt behandelen en schroefverbindingen die nodig zijn voor de assemblage ten minste tweemaal kunt maken.
Als u een extra afwerking wilt, schuurt u de zichtbare oppervlakken na de montage licht op en verft u ze met beits of verf van hoge kwaliteit. Gebruik hiervoor onze optionele kleur of glazuur assortiment. Gedrukte kleurstalen zijn niet bindend, kleurafwijkingen kunnen voorkomen. Sporen van slijtage op onderdelen die aan alle zijden met kleur zijn behandeld, zijn te wijten aan technische redenen.

Goed om te weten
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

De keuze van het land kan verschillende factoren beïnvloeden, zoals prijs, verzendingsmogelijkheden en beschikbaarheid. invloed. Wij kunnen geen internationale verzending aanbieden.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?