Hall's Blockley kas

 0,-

incl. BTW

J3.1.00026.0

Levertijd kan alleen op afspraak

Kunnen we helpen?
8,1 m²
9,7 m²
11,3 m²
Hall's Blockley kas
Productbeschrijving: De Halls Blockley kas is een stijlvolle en unieke kas. De kas heeft...meer

Productbeschrijving:

De Halls Blockley kas is een stijlvolle en unieke kas. De kas heeft een klassieke uitstraling. Strakke, moderne esthetiek zonder lelijke deursporen. De sterke buisvormige nokstok zorgt voor een robuuste, duurzamere kas. Het wordt geproduceerd met een geïntegreerd funderingsframe, waardoor de kas gemakkelijker te monteren is en over het geheel genomen meer stabiliteit biedt.

De kas is uitgerust met het revolutionaire gepatenteerde Zero ThresholdTM schuifdeursysteem. Dit maakt het een van de weinige kassen die zonder drempel worden geproduceerd, waardoor u vrije en onbeperkte toegang tot uw kas heeft. Het systeem maakt ook de traditionele drempelbalk overbodig, zodat er geen risico is op struikelen. Dit zorgt voor een drempelloze toegang en maakt de kas ideaal voor rolstoelgebruikers en zorgt ervoor dat kruiwagens toegankelijk zijn, en vergroot de veiligheid voor kinderen. Het model Blockley heeft een soepel lopende schuifdeur met een ingebouwd slot. Doordat het deursysteem veel soepeler opent en sluit, is er minder onderhoud nodig dan bij conventionele kasdeuren.

De Halls Blockley kas is gemaakt in Denemarken van hoogwaardig gepoedercoat aluminium. Dit betekent dat je een kas van hoge kwaliteit krijgt tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding! De ervaring leert dat de kwaliteit van de poedercoating tientallen jaren meegaat en dus geen ander onderhoud vereist dan een of twee keer per jaar normaal schoonmaken. De kas is uitgerust met vier dakramen voor optimale ventilatie. De 80 mm brede, geïntegreerde goten vangen zoveel mogelijk regenwater op en zijn eenvoudig schoon te houden. Daarnaast worden er ook twee regenpijpen meegeleverd. Het huisje wordt geleverd in de kleur zwart.

Details:

  • Buitenafmetingen: B 256 x D 318 x H 253 cm
  • Vloeroppervlak: ca. 8,1 m²
  • Hoogte zijkant: 160 cm
  • Totale hoogte: 253 cm
  • Beglazing: 3 mm gehard veiligheidsglas
  • Kleur: zwart
  • Oppervlaktebehandeling: poedercoating
  • Aantal ramen: 4
Goed om te weten

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?