Hardhoutrek Ardor 401, Plat

 199,-

incl. BTW

E2.6.00261.0

Leveringstijd ca. 5-6 Wochen

Aluminium-Blank
Rubin
Granit
Hardhoutrek Ardor 401, Plat
Product omschrijving: De Vitavia houtopslagplaats van Zincalume® is een moderne en elegante...meer

Product omschrijving:

De Vitavia houtopslagplaats van Zincalume® is een moderne en elegante manier om brandhout buiten op te slaan, beschermd tegen directe weersinvloeden.

Het materiaal "Zincalume®" is plaatstaal bekleed met zink en aluminium, dat door de coating jarenlang bestand is tegen milieu- en weersinvloeden. De levensduur is vier keer langer dan die van gegalvaniseerd staal. Zincalume® wordt vooral gebruikt voor industriële gebouwen en dakbedekking. Het materiaal is uitstekend geschikt voor de bouw van het "houten pakhuis".

De zeer stabiele golf en de resistente legering maken het mogelijk om zelfs organische materialen, die nat kunnen worden, in de open lucht op te slaan. Met een materiaaldikte van 0,65 mm behoudt de houten shelter zijn vorm ondanks een groot draagvermogen.

De houten schuilplaats wordt in afzonderlijke panelen als bouwpakket geleverd. De klinknagels en de klinknageltang zijn in de kit inbegrepen. De metalen constructie wordt verbonden met de onderconstructie en vervolgens met hoeken aan een muur vastgeschroefd (kan niet vrij staan!).

De onderbouw is gemaakt van aluminium. De capaciteit van de "houtopslag" komt overeen met één kubieke meter = ca. 0,8 m³.

De Vitavia houten beschutting is verkrijgbaar in staand of liggend formaat.

Technische gegevens:

  • Afmetingen: B 210 x D 40 x H 100 cm
  • vulhoeveelheid: ca. 0,8 m³
  • Afwerking: Aluminium blank, baksteenrood of donkergrijs
  • met aluminium onderconstructie
  • eenvoudige montage dankzij voorgeboorde gaten
  • inclusief klinknagels en klinknageltangen
Goed om te weten
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten