Harvia roestvrijstalen schoorsteen

Harvia roestvrijstalen schoorsteen
 739,-

incl. BTW

T2.6.00058

Leveringstijd 5 tot 10 werkdagen

Harvia roestvrijstalen schoorsteen
€ 739,-
Kunnen we helpen?
Harvia roestvrijstalen schoorsteen
Harvia roestvrijstalen schoorsteen - een elegante schoorsteenoplossing. De Harvia RVS...meer

Harvia roestvrijstalen schoorsteen - een elegante schoorsteenoplossing.
De Harvia RVS schoorsteen is een elegante schoorsteenoplossing die eenvoudig te installeren is. De roestvrijstalen schoorsteen is bestendig tegen grote temperatuurschommelingen en is voornamelijk ontworpen voor houtkachels, kleinere openhaardmodellen en kachels in vrijstaande saunagebouwen.

De standaard levering van een roestvrijstalen schoorsteen omvat een roestvrijstalen schoorsteen van 1,5 m en een accessoiredoos met 1,0 m niet-geïsoleerde kachelpijp, een regenkap, rubberen regenkraag met installatieset, stalen doorgangskraag voor het verlaagde plafond en een doorgangsisolatie met beschermende mantel. De roestvrijstalen schoorsteen kan eenvoudig worden uitgebreid met extra onderdelen van met een lengte van 0,5 m en 1,0 m. Een intelligent mechanisme maakt het mogelijk om de extra onderdelen in elkaar te draaien en de groeven in de buis maken het mogelijk om de kachelpijpen in elkaar te bevestigen. Dit voorkomt bewegingen die worden veroorzaakt door temperatuurschommelingen. Binnen kan de edele schoorsteen tot 3 meter zonder steun worden geïnstalleerd en buiten kan hij tot 2 meter worden geïnstalleerd.

De nominale temperatuur van de rookgassen van de op de Harvia roestvrijstalen schoorsteen aangesloten haard mag niet hoger zijn dan 600 ºC. De buitendiameter van de roestvrijstalen schoorsteen is 220 mm en de diameter van de schoorsteen is 115 mm. De veiligheidsafstand tussen de roestvrijstalen schoorsteen en brandbare materialen bedraagt 100 mm. De Harvia roestvrijstalen schoorsteen is CE-gemarkeerd. Dit betekent dat het product voldoet aan de internationale eisen voor brandveiligheid en gebruiksveiligheid. De roestvrijstalen schoorsteen is bestand tegen roetbrand.

De gebruiks- en installatievoorschriften voor de roestvrijstalen schoorsteen en de daaraan bevestigde kachel moeten strikt worden opgevolgd.

Goed om te weten

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?