Kinderspeeltuigen SALE

Kinderspeeltuigen van de hoogste kwaliteit

Speeltuigen voor uw tuin

...je kunt het krijgen van kinderen niet missen! Bied uw kinderen de mogelijkheid om te spelen en plezier te hebben in de frisse lucht met de geteste kinderspeeltuigen van Tuin Huis. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste speeltuigen voor uw huis.

Speeltuigen voor kinderen en tuin

De kinderspeeltuigen bieden uw kinderen de mogelijkheid om in hun eigen tuin te spelen en op elk moment een frisse wind te laten waaien. Als ouders kunt u in de tuin zitten of werken en toezicht houden op de kinderen. Wij bieden speelhuisjes, klimtorens en schommelen aan - er is zeker iets voor elk kind!

Persoonlijke en bevoegde dienst

Onze geteste speeltuigen, waarvan vele TÜV-gecertificeerd, worden geleverd met duidelijke instructies voor de Montage, zodat de Opbouw in de tuin eenvoudig is. Op verzoek kunnen wij u ook Montage tegen een kleine meerprijs aanbieden. Als u twijfels of vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op - u kunt ons bereiken met een bericht via ons contactformulier. Wij adviseren u graag!

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?