Kleurenset 750 ml Caribisch Blauw

Kleurenset 750 ml Caribisch Blauw
 29,-

incl. BTW

K1.6.00552

Leveringstijd ca. 1-2 Wochen

Kleurenset 750 ml Caribisch Blauw
Productinformatie: Met onze 8 kleuren zijn er geen grenzen aan uw ideeën of die van uw...meer

Productinformatie:

Met onze 8 kleuren zijn er geen grenzen aan uw ideeën of die van uw kinderen. Ook bij onze verf letten wij op de hoogste kwaliteit! De zeer dekkende kleuren zijn gemakkelijk te gebruiken, vrij van bekende schadelijke stoffen en op basis van natuurlijke oliën. Alle AKUBI kleuren zijn speeksel- en zweetbestendig volgens DIN EN 71-3 (speeksellekkagetest). De zeer heldere kleuren schilferen niet af, omdat er geen klassieke vernislaag wordt gevormd. De pigmenten trekken in de buitenste lagen van het hout en hechten zich zo permanent.

Al onze kleuren zijn vrij van oplosmiddelen, complexe drogers, kobalt, mangaan, oxime, enz. De verf is geschikt voor alle houtsoorten binnen en buiten. Het is een weerbestendige, zeer waterafstotende verf met open poriën die een duurzame bescherming biedt tegen UV-straling. De 8 verschillende AKUBI kleuren kunnen naar wens worden gecombineerd en worden geleverd in een praktische doos met accessoires. Deze doos bevat alles wat u nodig hebt om de producten zelf te schilderen:

 • 1 verf in een 750 ml pot
 • 1 paar handschoenen
 • 40 mm brede borstel
 • Roerstokje om de verf op te roeren
 • Onderhoudsinstructies
 • Om productietechnische redenen is het helaas niet mogelijk om in onze fabriek een kleurbehandeling met het AKUBI-kleurensysteem uit te voeren. Dit geeft u echter de mogelijkheid om uw AKUBI product zo veel mogelijk te individualiseren. De kastanjerode speelhuisjes Gernegroß en Benjamin zijn hiervan uiteraard uitgezonderd en zijn reeds aan de buitenkant gekleurd.

  Goed om te weten
  Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
  Klantbeoordelingen
  Vergelijkbare producten