Luifel breedte 350 cm lengte 400 cm

 3.389,-

Prijzen incl. btw en verzendingskosten

5 jaar garantie
G1.6.00302.0
RAL 7016 antraciet (structuurlak)
RAL 9001 crèmewit
RAL 9016 wit
Aantal

Leveringsduurca. 6-7 Wochen

Luifel breedte 350 cm lengte 400 cm
Dit elektrische Luifels voor Terras overtuigt met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding....meer

Dit elektrische Luifels voor Terras overtuigt met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

De TRACFIX.879 is speciaal ontwikkeld voor grote glasoppervlakken, is eenvoudig te bedienen en verdwijnt snel en discreet in zijn cassette als u liever puur van de zon wilt genieten. De sterke weefselgolf zorgt voor een hoge mate van Stabiliteit, zelfs bij grote oppervlakken en optimale wikkelkarakteristieken van het Luifels.

 

De vormvaste ronde cassette van Aluminium is Gepoedercoat en beschermt het ingeschoven Luifels optimaal tegen het weer. Een speciaal spansysteem zorgt voor een optimale doekspanning wanneer de luifel volledig is uitgeschoven. Alle Constructie zijn onderhoudsarm en Corrosie.

Het TRACFIX-systeem zorgt voor een veilige zijdelingse weefselgeleiding en een unieke zonwering over het hele oppervlak.

 

Niet geschikt voor wandmontage

De maximale Breedte van de TRACFIX.879 is 600 cm met een uitval van 400 cm. Er Lasse echter ook meerdere Luifels naast elkaar worden gemonteerd zonder openingen. Zo kunt u uw luifel zelfs gedeeltelijk verduisteren als u dat wenst.

incl. motor met afstandsbediening

De prijzen zijn gebaseerd op standaard cassette met de Verven RAL 9016 (wit), RAL 9001 (crème wit) en RAL 7016 (Antraciet).

RAL-kleur op aanvraag

Goed om te weten
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen