Onderdak luifel breedte 450 cm hoogte 150 cm

 2.829,-

Prijzen incl. btw en verzendingskosten

5 jaar garantie
G1.6.00309.0
RAL 7016 antraciet (structuurlak)
RAL 9016 wit
Aantal

Leveringstijdca. 6-7 Wochen

Onderdak luifel breedte 450 cm hoogte 150 cm
Dit elektrische zonweringsysteem voor terrasoverkappingen overtuigt zich door een...meer

Dit elektrische zonweringsysteem voor terrasoverkappingen overtuigt zich door een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

De TRACFIX.879 werd ook speciaal ontwikkeld voor grote glasoppervlakken, is gemakkelijk te bedienen en verdwijnt snel en discreet in zijn cassette wanneer u liever puur van de zon geniet. De sterke doekas zorgt voor een hoge stabiliteit en een optimaal oprolgedrag van het zonweringsdoek, ook bij grote oppervlakken.

De fraai gevormde ronde aluminium cassette is voorzien van een poedercoating en beschermt het ingeschoven zonweringdoek optimaal tegen weersinvloeden.  Een speciaal tegenspansysteem zorgt voor een optimale doekspanning wanneer de luifel volledig is uitgetrokken. Alle constructie-elementen zijn onderhoudsarm en tegen corrosie beschermd.

Het TRACFIX-systeem zorgt voor een veilige zijdelingse textielgeleiding en een unieke zonwering over het hele oppervlak.

Niet geschikt voor wandmontage. De luifel is gemonteerd onder het terrasdak.

De maximumbreedte van de TRACFIX.879 is 600 cm met een uitsteek van 400 cm. Er kunnen echter ook meerdere zonneschermen naast elkaar worden gemonteerd zonder tussenruimtes. Zo kunt u uw dakbedekking ook slechts gedeeltelijk beschaduwen, indien gewenst.

Incl. elektrische motor die met een wandschakelaar kan worden bediend (wandschakelaar niet inbegrepen). Gelieve bij de bestelling in het veld opmerkingen aan het einde van het bestelproces te vermelden of de motor links of rechts moet worden geïnstalleerd. Prijzen zijn gebaseerd op standaard cassette met kleuren RAL 9016 (wit), RAL 9001 (crèmewit) en RAL 7016 (antracietstructuur).

 

Goed om te weten
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten