Montage service - Tuinhuis Cube

Montage service - Tuinhuis Cube
 979,-

incl. BTW

A0.M.09294.0

Levertijd kan alleen op afspraak

Kunnen we helpen?
Montage service tuinhuis
Huis en dakbedekking
Premium - Huis, dakbedekking en impregnering
Montage service - Tuinhuis Cube
GartenHaus montageservice: Professionele montage door een vakman tegen de beste prijs! Kies...meer

GartenHaus montageservice: Professionele montage door een vakman tegen de beste prijs!

Kies uit onze montagesets gemakkelijk het complete pakket dat het beste bij u past.

Basis Optie Vergadering 1 - Huis:

Deze set bestaat uit:

De montage en installatie van het product met de volledige zintuiglijke assemblage vanaf de bovenrand van de fundering, met inbegrip van alle toebehoren in de kit.

Als u kiest voor de Economy Set "Montagetoebehoren en -bevestiging", is de montage van deze set ook inbegrepen. Wij raden dit ten zeerste aan voor een veilige montage. Het beschermt uw product doeltreffend tegen vocht en stormen.

Standaard Optie Montage 2 - Huis en dakbedekking:

Deze set bestaat uit:

Alle diensten van Optie 1 en de installatie van dakbedekking en dakshingles, KSK of EPDM folie (Het materiaal is niet inbegrepen in de levering. Hiertoe bestelt u een van de voorgestelde dakbedekkingsets of het door u gewenste materiaal in de aangegeven hoeveelheid. Zorg voor de juiste hoeveelheid/maat dakbedekking/folie en dakafsluitprofielen of gootstukken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Premium Optie Montage 3 - Huis, dakbedekking en impregnatie:

Deze set bestaat uit:

Alle diensten van Optie Montage 1+2 en bovendien het (eenmalig) professioneel aanbrengen van impregneermiddel (na montage) aan de buitenkant van het product. Het materiaal is niet inbegrepen in de leveringsomvang. Gelieve PGH houtverduurzamingsimpregnering te bestellen bij de accessoires in de voorgestelde hoeveelheid of de bijpassende kleurenset.

De impregnering schept - in combinatie met een houtafwerking in de vorm van een toplaag of beits - de basis voor een langdurige bescherming tegen houtaantastende schimmels, blauwschimmels, houtaantastende insecten/schimmels. Hiermee legt u de basis voor vele jaren plezier van uw gewenste product! (De definitieve behandeling van het hout kan pas ca. 24 uur na het impregneren plaatsvinden en kan hier dus niet worden aangeboden).

Wij willen er hier op wijzen dat fabrieksimpregnering - die voor veel modellen rechtstreeks als variant kan worden gekozen - een sterkere bescherming biedt dan impregnering tijdens de montage. Bij fabrieksimpregnering wordt het impregneermiddel tijdens de productie machinaal aangebracht. Dit beschermt ook effectief de tand en groef.

Aufbauservice

De GartenHaus montageservice in één oogopslag: Uw voordelen

  • Betrouwbare kwaliteit en lange levensduur door ervaren professionele montage
  • Geen gedoe en meer veiligheid voor u en uw dierbaren
  • Optimaal gereedschap en gegarandeerd alle materialen beschikbaar
  • Afspraak op afspraak
  • Beste prijs dankzij uitgebreide ervaring met de assemblage van onze modellen

GartenHaus GmbH montageservice: Zo werkt het:
Tijdig voor de levering neemt de verantwoordelijke montagepartner uit uw regio contact met u op. Als u technische vragen of verzoeken heeft, zult u direct een competente contactpersoon hebben. Samen met de montagedienst plant u de montage in detail en maakt u een afspraak.

Houdt u er rekening mee dat de montageteams voldoende tijd nodig hebben om uw montageafspraak in te plannen. Om ervoor te zorgen dat de montage onmiddellijk na de levering kan plaatsvinden, raden wij aan de montageservice tegelijk met de bestelling van het product te boeken.
De montage van dakgoten, overkappingen en vloerisolatie kan ook als optie worden geboekt onder accessoires en montageservice. Wij vragen uw begrip voor het feit dat om veiligheidsredenen alleen originele onderdelen van GartenHaus GmbH worden ingebouwd.

Belangrijke informatie voor het voorbereiden van de bouwplaats en het bestellen van montagediensten is te vinden in het document en de link

Goed om te weten

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?