Montageservice Polhus Sauna Mauri

Montageservice Polhus Sauna Mauri
 1.299,-

incl. BTW

A0.M.10473.0

Leveringstijd Nach Absprache

Kunnen we helpen?
Basic - Aufbauservice Haus
Standard - Haus und Dacheindeckung
Montageservice Polhus Sauna Mauri
GartenHaus montageservice: Professionele montage door een professional tegen de beste prijs!...meer

GartenHaus montageservice: Professionele montage door een professional tegen de beste prijs!

Kies uit onze montagesets eenvoudig het complete pakket dat het beste bij je past.

Basisoptie Montage 1 - Huis:

Deze set bevat:

De montage en installatie van het product met de complete zinnige montage vanaf de bovenrand van de fundering, inclusief alle accessoires die in de set zitten.

Als je kiest voor de Economy Set "Montage accessoires en bevestiging", is de montage van deze set ook inbegrepen. We raden dit ten zeerste aan voor een veilige montage. Het beschermt je product effectief tegen vocht en storm.

Standaard Optie Montage 2 - Huis en dakbedekking:

Inbegrepen in deze set zijn:

Alle diensten van Optie Montage 1 en de installatie van dakvilt en shingles, KSK of EPDM folie (Het materiaal is niet bij de levering inbegrepen. Bestel hiervoor een van de voorgestelde dakbedekkingsets of het door u gewenste materiaal in de aangegeven hoeveelheid. Zorg voor de juiste hoeveelheid/maat dakbaan/folie en dakeindprofielen of gootstukken. We adviseren je graag over de mogelijkheden!

Premium Optie Montage 3 - Huis, dakbedekking en impregnatie:

Deze set omvat:

Alle diensten uit Optie Montage 1+2 en daarnaast het (eenmalig) professioneel aanbrengen van impregnatiemateriaal voor jouw product. (Het materiaal is niet bij de levering inbegrepen. Bestel PGH houtverduurzamingsimpregnatie in de aanbevolen hoeveelheid bij de accessoires).

De impregnering creëert - in combinatie met een houtafwerking in de vorm van een toplaag of beits - de basis voor een langdurige bescherming tegen houtaantastende schimmels, blauwschimmel, houtaantastende insecten/schimmels. Dit legt de basis voor jarenlang plezier van je gewenste product! (De laatste houtbehandeling kan pas ca. 24 uur na het impregneren plaatsvinden en kan daarom hier niet worden aangeboden).

We willen er hier graag op wijzen dat impregneren in de fabriek - wat bij veel modellen direct als variant kan worden gekozen - een sterkere bescherming biedt dan impregneren tijdens de montage. Bij impregneren in de fabriek wordt het impregneermiddel tijdens de productie machinaal aangebracht. In dit proces worden vooral messing en groef ook effectief beschermd.

<img alt=""Bovenbouwservice"" src=""media/image/Aufbauservice3rhNQ2fi1U1Ykz.jpg" style=""float:right; height:411px; margin:5px; width:300px"" />

De GartenHaus montageservice in één oogopslag: Uw voordelen

  • Betrouwbare kwaliteit en lange levensduur door ervaren professionele montage
  • Geen gedoe en meer veiligheid voor u en uw dierbaren
  • Optimaal gereedschap en gegarandeerd alle materialen beschikbaar
  • Afspraak op afspraak
  • Beste prijs door uitgebreide ervaring met de montage van onze modellen

GartenHaus GmbH montageservice: zo werkt het:
Tijdig voor de levering neemt de verantwoordelijke montagepartner uit uw regio contact met u op. Bij technische vragen of wensen heeft u direct een competente contactpersoon. Samen met de montagepartner plan je de montage tot in detail en maak je een afspraak.

Houd er rekening mee dat de montageteams voldoende tijd nodig hebben om uw montageafspraak in te plannen. Om ervoor te zorgen dat de montage direct na levering kan plaatsvinden, raden we aan om de montageservice tegelijk met de productbestelling te boeken.
De montage van dakgoten, afdakjes en vloerisolatie kan ook als optie worden geboekt onder accessoires en montageservice. Wij vragen uw begrip voor het feit dat om veiligheidsredenen alleen originele onderdelen van GartenHaus GmbH worden gemonteerd.

Belangrijke informatie over de voorbereiding van de bouwplaats en het bestellen van de montageservice vindt u in het <a href=""media/pdf/Wichtige-Hinweise-zu-Ihrem-Montageauftrag_GartenHaus-GmbH.pdf"" target=""_blank"" title=""PDF Hinweise zu Ihrem Montageauftrag"">document en <a href=""/aufbauservice"" target=""_blank"" title=""Aufbauservice"">Link.

Goed om te weten

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?