Schroef Fundering set C4

Schroef Fundering set C4
 539,-

Prijzen incl. btw en verzendingskosten

5 jaar garantie
A0.6.00253.0
Houtbalken
Aantal

Leveringstijdca. 6-8 Wochen

Schroef Fundering set C4
Schroef fundering set - de snelle en stabiele oplossing! Een kwalitatief hoogwaardige...meer

Schroef fundering set - de snelle en stabiele oplossing!

Een kwalitatief hoogwaardige fundering hoeft niet duur en tijdrovend te zijn en vergt veel inspanning net zoals de planning en onderzoek. Wij bieden u de oplossing met de nieuwe schroef fundering set! Deze handige set biedt vele voordelen en kan flexibel worden aangepast aan de omstandigheden.

Bestaande uit:

 • L-paal steunschroeven 40 cm (16 st.)
 • Paalsteunschroeven 80 cm (4 stuks)
 • Steun van 8x8x300 cm KDI houten balken (7 st.)
 • Hoeken en vlakke aansluiting
 • Schroeven set
 • Inschroefbare stang

De schroeffundering in één overzicht - uw voordelen:

 1. Hoogwaardige schroeven en massieve houten balken zorgen voor een stabiele verbinding met de grond.
 2. Lichte hoogteverschillen of oneffenheden in de ondergrond kunnen gemakkelijk worden geëgaliseerd. Als er plastic balken worden gebruikt, wordt ook een gemakkelijke toegang bereikt door de hoogte op vloerniveau.
 3. Vermijding van waterverzadiging door extra onder ventilatie.
 4. Geen vuil, bodemuitgraving, grindvorst en betonnering
 5. Kan indien nodig gemakkelijk weer worden verwijderd.
 6. Kosten en tijdsbesparing. U kunt direct na het maken van de schroeffundering beginnen met de bouw van uw tuinhuis - geen wacht- of droogtijd!

Hoe weet ik dat mijn rond geschikt is voor een schroeffundering? 

De schroeffundering is alleen geschikt voor gegroeide bovengrond, die vrij moet zijn van stenen, pijpen, wortels en dergelijke! Om dit te controleren kunt u op verschillende plaatsen op het terrein waar uw tuinhuis staat van tevoren een betonnen staaf van ongeveer 0,5 meter diep in de grond draaien.

Andere belangrijke opmerkingen:

 • De meegeleverde funderingsframe wordt geleverd in lengtes van 2m, 3m of 4m, afhankelijk van de set. Het hout moet afhankelijk van de grootte van de basis van het tuinhuis ter plaatse worden gezaagd. (U ontvangt een gedetailleerde beschrijving hiervan bij de set). 
 • De schroef funderingssets zijn zo berekend dat er zo weinig mogelijk afval is. Om deze reden kan het funderingsplan voor uw huis slechts beperkt worden gebruikt omdat de funderingsbalken van de vloer verticaal op de schroef funderingsbalken worden gelegd. Hierdoor verandert de uitlijning van de vloerdelen gedeeltelijk. 
 • We willen erop wijzen dat de schroeffundering een stabiele ondergrond nodig heeft om de nodige stevigheid te kunnen garanderen. 
 • Aangezien een vloer onmisbaar is voor het gebruik van de schroeffundering, adviseren wij u om te controleren of een vloer is inbegrepen bij het leveringspakket. Als dit niet het geval is raden wij u ten zeerste aan om dit toe te voegen bij uw bestelling. 
 • Voor tuinhuizen met een hellend dak zijn langere palen of paalverlengingen nodig en moeten deze zelf aangeschaft worden.

Deze set is berekend voor tuinhuizen met een grondoppervlakte 12 m². Met slecht één klik heeft u met deze set alles wat u nodig heeft voor de fundering van uw tuinhuis en ook in de juiste hoeveelheid.

Dit accessoire pakket is berekend op basis van de algemene eisen die aan uw tuinhuis worden gesteld. Met verschillende legtechnieken kunnen verschillende voordelen van de hoeveelheden worden bereikt. Als u hier niet zeker over bent dan adviseren wij u graag. 

Goed om te weten
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten