Schuifdeur 3-delig 500 cm

 5.309,-

Prijzen incl. btw en verzendingskosten

5 jaar garantie
G1.6.00590.0
RAL 7016 Antraciet
RAL 9016 wit
RAL 9007 grau
Aantal

Leveringstijdca. 3-6 Wochen

Schuifdeur 3-delig 500 cm
Is het niet heerlijk om op een mooie zomerdag de deuren te openen en de frisse lucht in te...meer

Is het niet heerlijk om op een mooie zomerdag de deuren te openen en de frisse lucht in te kunnen ademen? Met de aluminium schuifdeur creëert u een directe verbinding tussen huis en tuin.

Ruimtebesparend: In tegenstelling tot draaideuren heeft u geen extra ruimte nodig om de deuren te openen en kunt u de ruimte dus optimaal benutten. Dit is vaak de plek waar u uw tuinmeubilair wilt hebben. Met een aluminium schuifdeur kunt u deze ruimte onder uw dak optimaal benutten.

Een 2-delige schuifdeur bestaat uit een schuifvleugel en een vaste vleugel. De 3-delige schuifdeur heeft twee schuifvleugels en een vaste vleugel. Een 4-delige schuifdeur bestaat uit twee schuifvleugels (centraal) en 2 vaste vleugels. Een 6-delige schuifdeur bestaat uit vier schuifvleugels (centraal) en 2 vaste vleugels.

Uw overkapping op slot zetten: De schuifdeur wordt standaard geleverd met een stevige handgreep waarmee u de deur eenvoudig kunt openen en sluiten. De schuifdeur wordt geleverd met slot en grendel. De schuifdeur is een flexibele weer- en windbescherming voor luifels, buitenzitjes en balkons.

  • Schuifdeur 500 cm met 8 mm gelaagd veiligheidsglas
  • Breedte: 500 cm / bestaande uit 3 elementen
  • Max. hoogte: 230 cm
  • Kleur van de profielen: keuze uit RAL 9001 crème wit, RAL 9016 wit, RAL 7016 structuur antraciet, RAL 9007 structuur grijs

Graag bij de bestelling de juiste openingsrichting aan geven! 

Goed om te weten
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen