Schuifdeur glas 2x 350 3-delig.

Schuifdeur glas 2x 350 3-delig.
 9.009,-

Prijzen incl. btw en verzendingskosten

5 jaar garantie
G1.6.00702.0
RAL 7016 antraciet (structuurlak)
RAL 9001 crèmewit
RAL 9007 grijs (structuurlak)
Aantal

Leveringstijdca. 3-6 Wochen

Schuifdeur glas 2x 350 3-delig.
Is het niet heerlijk om op een mooie zomerdag de deuren te kunnen openen en de frisse lucht in...meer

Is het niet heerlijk om op een mooie zomerdag de deuren te kunnen openen en de frisse lucht in te ademen? Met de aluminium schuifdeur creëert u een directe verbinding tussen huis en tuin.

Ruimtebesparend: In tegenstelling tot draaideuren heeft u geen extra ruimte nodig om de deuren te openen en kunt u de ruimte dus optimaal benutten. Dit is vaak de plaats waar u uw tuinmeubelen wilt hebben. Met een aluminium schuifdeur kunt u optimaal gebruik maken van deze ruimte onder uw luifel.

Een 2-delige schuifdeur bestaat uit een schuifpaneel en een vast paneel. Een 3-delige schuifdeur heeft twee schuifvleugels en een vaste vleugel. Een 4-delige schuifdeur bestaat uit twee schuifbladen (in het midden) en 2 vaste bladen. Een 6-paneel schuifdeur bestaat uit vier schuifpanelen (gecentreerd) en 2 vaste panelen.

Sluit je dak af: De schuifdeur wordt standaard geleverd met een stevige handgreep waarmee u de deur gemakkelijk kunt openen en sluiten. De schuifdeur wordt geleverd met slot/grendel. De schuifdeur is een flexibele weer- en windbescherming voor luifels, buitenzitjes en balkons.

  • Schuifdeur 350 cm met 8 mm gelaagd veiligheidsglas
  • Breedte: 350 cm / bestaande uit 3 ruiten
  • maximaal. Hoogte: 230 cm
  • Kleur van de profielen: naar keuze RAL 9001 crèmewit, RAL 9016 wit, RAL 7016 structuur antraciet, RAL 9007 structuur grijs

Geef bij het bestellen de openingsrichting aan!

Schuifdeuren zijn ook verkrijgbaar in speciale maten! Prijzen op aanvraag !

Goed om te weten
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen