Terrasverwarmers

øBeoordeling van de klant 4.5 / 5 (1)

Hoe werkt een terrasverwarmer?

Het eerste tuinfeest van het jaar is al gepland en dan daalt de thermometer? Een terrasverwarmer zorgt voor aangename temperatuur zowel binnen als buiten zonder veel voorafgaande bouw- en installatiewerkzaamheden. De warmte die in de radiator wordt opgewekt, onderscheidt hem van de klassieke kachels waarvan de warmte wordt opgewekt door de luchtcirculatie in de ruimte.

Patio- en infraroodstralers - terrasverwarmers voor elke situatie

Er is een groot aantal verschillende terrasverwarmers die opwarmen door stralingswarmte en niet door de luchtoverdracht. .

  • Patio-stralers werken met gasflessen, waarvan de stralingscomponent het bovenste deel opwarmt wat de warmte rechtstreeks van de radiator in de ruimte weerkaatst. Gasstralers worden zeer snel heet en kunnen ook zonder stroombron worden gebruikt, d.w.z. ze zijn flexibel. 
  • Infrarood radiatoren worden vaak gebruikt in de badkamer en in kamers die voor korte tijd worden gebruikt. De opgewekte warmte is direct merkbaar en infraroodverwarmingen genereren alleen energiekosten tijdens het gebruik. Ze werken met zowel gas als elektriciteit. Infraroodverwarmingen zijn duur in aanschaf maar verbruiken in vergelijking veel minder energie dan andere verwarmingssystemen. 

Afhankelijk van het toepassingsgebied kunnen de stralers worden aangeschaft als vloerverwarming, als verwarming voor een terras of als hangunits aan wanden en plafonds.

Stralingskachels voor terras en tuin

U kunt bij ons stralingsverwarmers voor buitengebruik verkrijgen voor het ophangen zowel als tafelstraler als stand-alone stralingsverwarmer. Ze zijn allemaal geluidsarm en stralen warmte uit in een straal van 360 graden. De goedkope stralers warmen snel en direct na het inschakelen op. Ze kunnen ook na gebruik in de serre of op het balkon blijven staan omdat ze niet met gas worden verwarmd maar met bijvoorbeeld halogeenlampen of koolstofradiatoren omdat er op deze manier geen gas kan ontsnappen, zijn de warmte-radiatoren altijd klaar voor gebruik en veilig.

Als u vragen heeft neem dan contact met ons op via onze contact pagina.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?