Verticale Luifel breedte 300 cm hoogte 200 cm

 1.819,-

Prijzen incl. btw en verzendingskosten

5 jaar garantie
G1.6.00334
Aantal

Leveringstijd ca. 8-10 Wochen

Verticale Luifel breedte 300 cm hoogte 200 cm
Dit elektrische zonneschermsysteem voor terrasoverkappingen overtuigt door een aantrekkelijke...meer

Dit elektrische zonneschermsysteem voor terrasoverkappingen overtuigt door een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

De TRACFIX.879 werd ook speciaal ontwikkeld voor grote glasoppervlakken, is gemakkelijk te bedienen en verdwijnt snel en discreet in zijn cassette wanneer u liever puur van de zon geniet. De sterke doekas zorgt voor een hoge stabiliteit en een optimaal oprolgedrag van het zonweringsdoek, ook bij grote oppervlakken.

De fraai gevormde ronde aluminium cassette is voorzien van een poedercoating en beschermt het ingeschoven zonweringdoek optimaal tegen weersinvloeden.  Een speciaal tegenspansysteem zorgt voor een optimale doekspanning wanneer de luifel volledig is uitgetrokken. Alle constructie-elementen zijn onderhoudsarm en tegen corrosie beschermd.

Het TRACFIX-systeem zorgt voor een veilige zijdelingse textielgeleiding en een unieke zonwering over het hele oppervlak.

Niet geschikt voor wandmontage

De maximumbreedte van de TRACFIX.879 is 600 cm met een uitsteek van 400 cm. Er kunnen echter meerdere zonneschermen naast elkaar worden gemonteerd zonder tussenruimtes. Op die manier kunt u uw dakbedekking ook slechts gedeeltelijk beschaduwen, indien gewenst.

Incl. motor met afstandsbediening

Prijzen zijn gebaseerd op standaard cassette met de kleuren RAL 9016 (wit), RAL 9001 (crèmewit) en RAL 7016 (antracietstructuur).

RAL-kleur op aanvraag 

Goed om te weten
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten