Zijwand Afdek boarding 205 x 160 cm Onbehandeld

Zijwand Afdek boarding 205 x 160 cm Onbehandeld
 449,-

incl. BTW

S2.6.00271

Leveringstijd ca. 5-6 Wochen

Kunnen we helpen?
Zijwand Afdek boarding 205 x 160 cm Onbehandeld
De decoratieve zijwand van dekvloeren is geschikt voor terrasoverkappingen van douglasspar met...meer

De decoratieve zijwand van dekvloeren is geschikt voor terrasoverkappingen van douglasspar met een diepte van 250 cm.

Producteigenschappen
- Breedte: 205 cm
- Hoogte: 160 cm
- dikte bekisting: 2 x 12 cm
- Kleur onbehandeld

Foto galerij
Eventueel afgebeelde terrasoverkappingen, kleurbehandeling en decoratie behoren niet tot de leveringsomvang. Dit zijn klantenfoto's om u een indruk te geven van de geïnstalleerde toestand.

Bouw
De constructie is gemaakt van Douglas spar. Het roodachtige kernhout van de douglasspar is bestand tegen schimmel- en insectenvraat dankzij de harsen en oliën die het bevat. Wij gebruiken technisch gedroogd Douglasspar, waarvan een deel in de lengterichting door middel van wigverzinking op weerbestendige wijze aan elkaar is gezet. Deze houtsoort wordt gekenmerkt door een hoge oppervlaktehardheid. Scheuren, knoesten en kronkels weerspiegelen de natuurlijkheid van de gebruikte materialen.
Als de douglasspar niet met glazuur wordt behandeld, zal zich na verloop van tijd een grijs-zilverachtig patina vormen. Dit beschermt uw gebouw tegen milieu-invloeden en u tegen het tijdrovende houtonderhoud.

Kleurbehandeling
De houten onderdelen van deze kit zijn onbehandeld wat de kleur betreft. Als douglasspar bouwpakketten zonder chemische houtverduurzamingsmiddelen worden geassembleerd, is geen verder onderhoud nodig, afgezien van het regelmatig reinigen van het patina met water.
Om de natuurlijke houtstructuur echter duurzaam te behouden, is een regelmatige beschermende coating noodzakelijk. Alle zijden moeten vóór de assemblage worden geverfd. Gebruik eerst hout verduurzamende primer. Breng vervolgens, ter bescherming tegen verkleuring en beschadiging door UV-licht, een tussen- en een eindlaag aan met een hoogwaardige houtverduurzamende beits of verf. Reken op onderhoudsintervallen van ca. 4-5 jaar, uiterlijk voordat zichtbare schade optreedt. Neem ook de verwerkingsrichtlijnen van de beitsfabrikant in acht.

Goed om te weten
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

De keuze van het land kan verschillende factoren beïnvloeden, zoals prijs, verzendingsmogelijkheden en beschikbaarheid. invloed. Wij kunnen geen internationale verzending aanbieden.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?