Zwembad Filterpakket

 539,-

incl. BTW

K1.6.00794

Levertijd 5-10 werkdagen

Kunnen we helpen?
Zwembad Filterpakket
Om lang van uw zwembad te kunnen genieten, is het onderhoud en de reiniging van zowel het...meer

Om lang van uw zwembad te kunnen genieten, is het onderhoud en de reiniging van zowel het zwembad als het water uiterst belangrijk. Met ons filterpakket kunt u er zeker van zijn dat het water te allen tijde wordt gereinigd. Het pakket bestaat uit een zandfiltersysteem met zwembadpomp, een breedbekskimmer met inlaatmondstuk, het benodigde slangensysteem en het kwartszand voor het filter. Het zandfiltersysteem bestaat uit een filterreservoir met een diameter van 30 cm, een verbindingsslang en een pomp. De pompcapaciteit bedraagt 4,5m³/h in filterstand. De breedbekskimmer is gemaakt van wit plastic en zuigt het water op met de bladeren of iets dergelijks. Het vuil wordt opgevangen in een opvangkorf en het water wordt via de verbindingsslang naar het filtersysteem getransporteerd. Het meegeleverde slangenpakket bevat de verbindingsslangen van de afschuimer naar de pomp, van de pomp naar de zandfilter en van de zandfilter terug naar het inlaatmondstuk. De slang kan om de 1,1 m worden verdeeld en wordt geleverd met vier slangklemmen. Het kwartszand wordt in de filterkuip gedaan en reinigt het water. Het is vuurgedroogd en heeft een korrelgrootte van 0,4 tot 0,8 mm. Het water wordt continu en langzaam gefilterd door het zandfiltersysteem. Dit resulteert in een zeer hoge waterkwaliteit. De pomp wordt aangesloten via een 230V aansluiting. Houd uw zwembad schoon met het filter parket.

  • Buitenafmeting breedte: 46,5 cm
  • Buitenafmeting hoogte: 86 cm
  • Buitenafmeting diepte: 89 cm

Illustraties kunnen accessoires en decoratiemateriaal bevatten die niet tot de gebruikelijke leveringsomvang behoren. Alle afmetingen zijn bij benadering.

Goed om te weten

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?