FinTec elektrische Saunakachel IRMINA (9 kW) incl. externe besturing ST-01

- 16% € 649,-  539,-

incl. BTW

F3.6.00016.0

Levertijd 2-3 weken

Kunnen we helpen?
Edelstaal
Antraciet
FinTec elektrische Saunakachel IRMINA (9 kW) incl. externe besturing ST-01
Met de FinTec IRMINA saunakachel haalt u een wandgemonteerde saunakachel in huis met een...meer

Met de FinTec IRMINA saunakachel haalt u een wandgemonteerde saunakachel in huis met een hoogwaardige roestvrijstalen behuizing. IRMINA overtuigt met kleine afmetingen en lage veiligheidsafstanden. De verwarmingselementen zijn ontworpen voor een lange levensduur. Voor een goede opgieting kan de saunakachel 15 kg saunastenen bevatten.

Technische details

 • Verwarmingsvermogen: 9 kW
 • Gewicht: 15 kg
 • Grootte van de sauna: 9-12 m³
 • Hoogte van de kachel: 49 cm
 • Breedte van de kachel: 41,5 cm
 • Diepte van de kachel: 30 cm
 • Steenvolume: 15 kg
 • Aansluiting: 3N AC / 50 Hz / 400 V
 • Zekering in A: 3 x 16
 • Incl. ca. 20 kg saunastenen
 • Incl. 3 m sensor en siliconen kabel per stuk
 • Incl. buitenbediening ST-01

Buitenbesturingseenheid ST-01 - Wij leveren onze IRMINA saunakachel samen met de intelligente saunabesturingseenheid. Naast een digitaal display beschikt hij over een aantal innovatieve functies en een bijzonder doeltreffende verwarmingsregeling.

In tegenstelling tot veel andere regeleenheden heeft de FinTec regeleenheid een variabele regeling van de afzonderlijke verwarmingselementen, wat een bijzonder aangenaam klimaat, een hoger rendement en een veel stabielere temperatuur garandeert. Bij het begin van de werking verwarmt de oven met alle verwarmingselementen tot de vooraf ingestelde temperatuur. Na het bereiken van de ingestelde temperatuur worden twee van de drie verwarmingselementen uitgeschakeld voor een efficiënte werking. Het derde verwarmingselement handhaaft de gewenste ingestelde temperatuur. Als de temperatuur 2°C / 4°F boven het setpoint stijgt, wordt ook het derde verwarmingselement uitgeschakeld. Daalt de temperatuur daarentegen 2°C / 4 °F onder de ingestelde streefwaarde, dan warmen alle drie verwarmingselementen weer op tot de ingestelde waarde.

 

Functiebereik:

 • Timerfunctie: tijdvoorkeuze van 12 uur
 • Weergave van saunatemperatuur
 • Schakelmogelijkheid voor saunaverlichting
 • Variabele regeling van de afzonderlijke verwarmingselementen
 • Bescherming tegen weersinvloeden moet door de klant worden geboden.

FinTec staat voor premium

Een FinTec saunakachel onderscheidt zich door het feit dat deze tot in detail doordacht is door FinTec ingenieurs. Het resultaat zijn oplossingen die op het eerste gezicht niet voor de hand liggen, maar die bij gebruik doorslaggevend zijn voor de tevredenheid van de klant.

Hoge kwaliteit - voor veel plezier van het product

FinTec staat voor duurzaamheid en topkwaliteit. De hoogste prioriteit voor al onze producten is dat u, de klant, tevreden bent en nog vele jaren plezier beleeft aan uw betegelde kachel of haard. Onze producten zijn voorzien van de beste materialen die op de markt verkrijgbaar zijn en worden voor 100% in Duitsland vervaardigd. Vanaf het begin worden ze ontworpen en gebouwd door goed opgeleide medewerkers die plezier beleven aan FinTec producten. Dat is ons recept voor goede kwaliteit.

Traditie en vakmanschap hebben evenveel met thuis te maken als een kachel met uw eigen sauna. Een FinTec kachel wordt in Duitsland gemaakt door goed opgeleide en ervaren vakmensen. Hetzelfde geldt voor onze materiaalkeuze. De bewezen duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze FinTec saunakachels wordt grotendeels bepaald door de hoogste kwaliteit van de gebruikte materialen.

FinTec elektrische saunakachels zijn geschikt voor zowel particulier als commercieel gebruik. Bij de ontwikkeling en productie van de kachels leggen wij bijzondere nadruk op kwaliteit en functionaliteit.

Opmerking: De elektrische aansluiting van de sauna mag alleen worden uitgevoerd door een erkende elektricien. 

Goed om te weten

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?