øBeoordeling van de klant 5 / 5 (12)

Een carport kopen - het goedkope alternatief voor een garage?

Met een Carport kun je op de lange termijn geld besparen. Hoe minder een auto wordt blootgesteld aan de gevolgen van weer en wind, hoe minder reparaties nodig zijn en hoe minder roestgevoelig de auto is. Een houten haven is qua prijs het goedkoopste alternatief. Als u wat meer comfort in uw Carport wilt, vindt u in onze voordelige Carport ook de Carport die afsluitbare opbergruimte bieden voor gereedschap of essentiële autoaccessoires zoals winterbanden.

Wij ondersteunen u met uw carport

Door jarenlange ervaring weten we wat belangrijk is voor Carport. In onze Carportgids geven we antwoord op alle belangrijke vragen, zoals

Het bouwrecht is in elke federale staat vastgelegd in een specifiek staatsbouwwetboek. Afhankelijk van de deelstaat, de grootte en de beoogde locatie van uw geplande Carport, kan de bouw ook zonder vergunning plaatsvinden. Wanneer dit het geval kan zijn in welke deelstaten en waar u nog meer aan moet denken voordat u een Carport Opbouw, kunt u in ons overzichtelijke tijdschriftartikel over het onderwerp carportbouwvergunningen lezen Bouwvergunning

Onze modellen zijn allemaal ontworpen voor zelfmontage. Het is echter het beste om vrienden of buren te vragen om u te helpen met de Opbouw, in ieder geval totdat de basisstructuur stevig op zijn plaats zit. Als u niet erg ervaren bent in vakmanschap, regelen wij graag een Montage voor uw Carport. Dankzij de verschillende daken van onze autohutten kunt u de Dakvorm precies afstemmen op die van uw eigen huis.

Moet ik een carport van hout of aluminium kopen?

Houten karpers Van hout zijn meestal voorgeïmpregneerd, maar zijn op den duur vatbaarder voor verwering, schimmelaantasting en ongedierte. Een Carport van Aluminium vraagt minder onderhoud, maar is ook duurder.

Voor een Carport Van hout zijn zachthout, zoals dat ook voor onze Carport wordt gebruikt, de beste keuze. Vuur- of vurenhout is robuust, blijft met regelmatige onderhoud stabiel en is bovendien relatief licht in Gewicht. Hout is ook populair als materiaal omdat het de nodige flexibiliteit heeft om uw Carport precies aan te passen aan uw behoeften en de uitstraling van de omgeving. Bij de keuze van de materialen voor uw Carport moet u erop letten dat ze bestendig, breukvast, belastbaar, stabiel en weerbestendig zijn.

Een dergelijk materiaal omvat zowel Aluminium als verschillende houtsoorten. Eenmaal opgezet vergt het vrijwel geen verder onderhoud. Onze Aluminium kenmerken zich vooral door een moderne en onconventionele uitstraling. Materialen als hout, Aluminium en staal kunnen ook worden gecombineerd bij de bouw van een Carport, zoals bijvoorbeeld met onze dubbele carport Friesland Naast het materiaal kunt u kiezen uit ons assortiment modellen met Tuinhok, voor één of twee auto's of met verschillende Dakvorm. Onze Carport zijn onder andere uitgerust met

  • Zadel of zadeldak,
  • Plat dak,
  • Rond dak,
  • Stalen dak

of een dak van massief hout. U vindt er ook carports garages of een dakoverstek u uw auto volledig in de garage kunt garage of extra ruimte kunt vinden voor fietsen of tuingereedschapTuin

Hoe groot moet mijn carport zijn?

Naast uw auto moet u er ook aan denken dat er op de lange termijn nog meer moet worden opgeborgen: of het nu gaat om een tweede auto, een fiets, tuinmeubilair of een barbecue. Als u niet zeker weet of er ooit een tweede auto in uw huishouden nodig zal zijn, kunt u kiezen voor een dubbele carport en bijvoorbeeld de beschikbare ruimte voor fietsen of een gedeeld Sam met de buurman inplannen. Afhankelijk van het model biedt een Carport ook ruimte voor een camper. Wij bieden ookgarage garages aan Van hout combinatie met een overdekte parkeerplaats. Deze combinatie heeft het voordeel dat uw auto altijd beschermd is tegen het weer, of het nu op vakantie is of in de winter. Als u kiest voor een garage, kan de overkapping worden ontworpen met tuinmeubilair en barbecue, waardoor het een uitstekend buitenterras wordt.

Tip: De goedkoopste en eenvoudigste combinatie van afsluitbare opbergruimte en open afdak voor de auto in onze winkel is de WEKA Carport overdekte parkeerplaats met een kleine berging waarin tuingereedschap, fiets, motor of iets dergelijks kan Opslagruimte gestald. Kan het iets groter zijn? Kijk dan eens rond en ontdek de juiste Carport voor uw behoeften in ons assortiment.

Een carport kopen of een garage bouwen?

Een houten garage biedt extra bescherming tegen autodieven of dierlijke bezoekers in de vorm van marters, die zich graag een weg door de Rubberen afdichtingen in het motorcompartiment van uw auto knabbelen. In onze winkel vindt u garages Van hout carports, Carport als carport-garage-combinatiegarage

Vragen over de carport? Geef ons een seintje!

Weet u nog niet zeker welke Carport u wilt kopen of heeft u algemene vragen over onze modellen, dan kunt u gewoon gebruik maken van ons contactformulier. We kijken uit naar uw vragen!

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?