Tuinhuisjes met terras

Tuinhuis met terras breidt het recreatiegebied uit

Een tuinhuis met terras is een verrijking voor elke woning. Als u uw tuinhuis met een wanddikte van 28 mm niet alleen als hobby of als opslagruimte wilt gebruiken, dan biedt het extra terras u ook meer ruimte voor vrijheid en ontspanning. De bouwkosten worden binnen de grenzen gehouden: Het oppervlak moet sowieso worden voorbereid op de bouw van het tuinhuis - de ruimte voor het terras wordt vrijwel incidenteel gecreëerd. Of het terrasoppervlak beperkt blijft tot het vloeroppervlakte van het tuinhuis of verder wordt uitgebreid, hangt af van de individuele eisen en de respectievelijke ruimtecondities. Een tuinhuis met een terras uit het aanbod van Tuin Huis voldoet in ieder geval aan alle noodzakelijke eisen.

Individuele vormgeving van het dakvlak

De open ruimtes die in het tuinhuis met Terras zijn geïntegreerd, zijn altijd overdekt en kunnen daarom ook bij slecht weer goed worden gebruikt. Net als bij elk ander tuinhuis omvat de leveringsomvang alle onderdelen die nodig zijn voor de eigenlijke bouw van het huis, van het funderingshout tot de dakbalken. Of het terras dan bedekt is met natuursteen, stenen platen of hout is niet in de laatste plaats een kwestie van smaak, net als de beslissing of het tuinhuis met terras nu een zadeldak of een plat dak moet hebben. Het ontwerp van het terras kan echter invloed hebben op de mate waarin de bouwplaats moet worden voorbereid. In ieder geval is het raadzaam om na het verdichten van het grondvlak een onderconstructie van grind of steenslag aan te brengen voordat de eigenlijke terrasconstructie wordt gelegd.

Uitgebreide afmetingen

De open ruimte bij het tuinhuis met terras kan open worden ontworpen of kan worden begrensd met geschikte houten schuttingen - afhankelijk van het bouwpakket zijn de benodigde materialen voor de schuttingsconstructie en ook de benodigde terrasplanken al in het leveringspakket inbegrepen. Het aanbod op Tuin Huis omvat niet alleen tuinuizen met vloeroppervlakken tot 30 vierkante meter. Ook de verdeling van de ruimte tussen het eigenlijke tuinhuis en het overdekte terrasgedeelte is variabel, zodat praktisch alle ideeën kunnen worden gerealiseerd.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?