Moderne tuinhuisjes

Overtuig uzelf van de kwaliteit en de gunstige prijzen van ons aanbod van ModernTuin.

Moderne tuinhuizen - woonkamers voor de tuin

Tuinhuizen kunnen terugblikken op een lange traditie. Al in de tijd van de keizer was het zeer populair om zijn huis in zijn tuin te bouwen of om decoratieve kleine Tuin te bouwen op zijn vakantiedomein. Natuurlijk zijn de smaken in de loop der eeuwen veranderd en daarom hebben de moderne Tuin van Tuin GmbH weinig gemeen met hun voorgangers. Het hout dat vandaag de dag gebruikt wordt is van hogere kwaliteit, de Bouwwijze is stabieler en het Modern Tuin kan volledig vrij ontworpen worden naar eigen smaak. Of u nu moderne tuinhuizen wilt gebruiken als feestzone of als tweede woonkamer voor de tuin, of u nu op zoek bent naar een zomerresidentie of een gastenappartement wilt Instellen - moderne tuinhuizen kunnen altijd worden aangepast aan uw eigen wensen.

Moderne tuinhuizen met Plat dak

Het typisch Zwitserse chalet is alleen bekend met een hellend dak, wat vooral te wijten is aan de zware sneeuwval in de Alpen. Moderne architectuur kan echter zelden worden gecombineerd met een klassiek zadeldak; tegenwoordig zijn elegante sheddaken de trend. Om zich aan te passen aan de tijdgeest bieden fabrikanten van Modern Tuin vandaag de dag een breed scala aan verschillende Eden met een plat dak Plat dak

Meer interessante tuinhuis aanbiedingen:Tuinpaviljoen tuingereedschapshuizen opberghuisjes

Moderne tuinhuizen in subtiele Verven

Hedendaagse tuinhuizen zijn gemaakt van hoogwaardig massief hout, maar kunnen gemakkelijk worden aangepast aan hun omgeving. Schilderijen in edele witte of Grau tinten laten het huis en het tuinhuis samensmelten tot één geheel, samen met de nieuwste accessoires zoals roestvrijstalen buitenverlichting of terracotta bloemenverlichting. Er zijn geen grenzen aan uw fantasie, door de flexibele verwerking van hout kunnen er op elk moment individuele speciale ontwerpen worden gemaakt. 

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?