Vijfhoekige tuinhuisjes

Hier bieden wij u een grote selectie van verschillende 5-hoekige tuinhuizen in verschillende maten en wanddiktes.

Vijfhoekige tuinhuis voor kleine tuinen

Het gebrek aan ruimte in de eigen tuin is vaak een groot probleem. Je wilt iets bouwen, comfortabel kunnen zitten en misschien een groene weide en een paar bomen hebben. Niet elke tuin heeft veel ruimte. Een 5-hoekig tuinhuis kan u hierbij helpen, het is ideaal voor in elke tuin en heeft niet veel ruimte nodig. Hier kan bovendien ook het tuingereedschap opgeborgen worden zodat dit altijd beschikbaar is voor u en in uw eigen huis weinig ruimte in beslag neemt 

Vijfhoekige tuinhuisjes zijn stabiel en duurzaam

Een groot voordeel van een Vijfhoekige tuinhuis dat gebouwd is van natuurlijke materialen is het duurzame karakter. Het weer, de wind en het regen kunnen de kleine ruimte nauwelijks beschadigen. Een stabiele bouwwijze en hoogwaardige houtsoorten vormen de essentiële basis voor een constante kwaliteit voor vele jaren.

Vijfhoekige tuinhuisjes zijn mooi en praktisch tegelijk

Vijfhoekige tuinhuisjes gaan elegant op in de tuin. Als een klein paviljoen siert het groene huis en past het dankzij de natuurlijke materialen, perfect in deze omgeving. Een goed beglazing, een klein puntdak en aangepaste kleurstellingen maken de charmante uitstraling van het 5-hoekig tuinhuis compleet.

Hoe kunnen 5-hoekige tuinhuizen worden ontworpen en gebruikt? Hiervoor zijn vele mogelijkheden. Wat dacht u van een open pergola, die wordt omgetoverd tot een lounge met bijpassend meubilair? In combinatie met een aanbouw is de 5-hoekig tuinhuis naar een stijlvolle veranda waar u samen op de warme zomeravonden tijd kunt doorbregen met uw geliefden. Last but not least hebben deze tuinhuis modellen ook een praktische waarde: Zo kunt u ook uw belangrijke tuingereedschap of alledaagse spullen veilig opbergen zonder dat deze beschadigt worden. Tuin Huis is een gespecialiseerd leverancier en laat zien hoe gevarieerd mogelijk en modern vijfhoekige tuinhuizen zijn. 

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?