Tuinschuren van kunststof

Het voordeel van de tuinschuren is vooral de ongecompliceerde hantering, ze hoeven niet geverfd te worden en zijn onderhoudsvrij. Kunststof tuinschuurtjes zijn ook goedkoop en gemakkelijk te bouwen. Als u zelf de voordelen van kunststof tuinschuren wilt zien, bent u bij ons aan het juiste adres. Want wij bieden u een grote keuze aan tuinhuizen en tuinschuren van hoogwaardige kunststofverwerking.

De plastic Tuinschuur: duurzaam en milieuvriendelijk

Een lage wanddikte, nauwelijks onderhoud en toch duurzaam en stabiel? De tuinschuur van kunststof maakt het mogelijk. Niet alleen de functionaliteit is belangrijk, maar ook het milieubewustzijn, want onze kunststof tuinschuur is vervaardigd door Tepro en is gemaakt van Poly, dat bijzonder gemakkelijk te recyclen is. PP is een bijproduct van de olieverwerking. Er hoeven geen grondstoffen meer te worden ontgonnen. In tegenstelling tot andere kunststoffen zoals Poly en ook natuurlijke grondstoffen zoals hout, is Poly harder en sterker. Hier komt nog een ander voordeel van de kunststof tuinschuurtjes naar voren: deze zijn weerbestendig en onderhoudsvrij.

Is de plastic Tuinschuur goed voor mij?

Als u op zoek bent naar een tuinschuur die in de eerste plaats bedoeld is om te dienen als gereedschapsschuur en waarbij functie belangrijker voor u is dan gezelligheid, dan kan een plastic tuinschuur het juiste voor u zijn.

De voordelen op een rijtje:

  • De tuinschuur hoeft niet geschilderd of behandeld te worden
  • Bijzonder weinig onderhoud
  • Weers- en UV-bestendig
  • Zeer stabiel ondanks de lage wanddikte
  • Het plastic tuinschuurtje kan eenvoudig worden gereinigd met een tuinslang
  • Gemakkelijk te monteren (plug-in technologie)
  • Kunststof tuinhuisjes zijn goedkoop
  • De voorbereiding voor de montage is minimaal, er is geen klassieke fundering nodig

Tip: Als het tuinschuurtje erg vuil wordt, gebruik dan een vochtige doek om het te verwijderen. Probeer het vuil niet weg te schrapen met een harde spons, want dat kan lelijke krassen achterlaten op het plastic tuinschuurtje.

Kleur en Raam

In tegenstelling tot een houten tuinschuur, past het plastic tuinschuurtje minder goed in het tuinlandschap. Om niet onaangenaam op te vallen, is het belangrijk om twee punten te benadrukken: Raam en kleur. Kunststof wordt niet geassocieerd met de natuur, dus kies altijd voor een tuinhuisje of tuinschuur in aardetinten en gedempte kleuren. Op deze manier is het plastic materiaal minder opvallend. De kunststof tuinschuurtjes van Tepro zijn allemaal gemaakt van kunststof in grijs of bruin. Door de kleurcontrasten van de deuren en daken zien de tuinschuren er natuurlijker uit en gaan ze probleemloos op in de omgeving. Deze indruk wordt ook versterkt door de klassieke zadeldaken. Ramen zijn ook belangrijk voor de "natuurlijke" uitstraling. Zelfs als het kunststof tuinschuurtje alleen als gereedschapsschuur wordt gebruikt, bieden ramen voordelen. Ze laten licht toe in het tuinpaviljoen, hebben een uitnodigend effect van buitenaf en zorgen ervoor dat de tuinschuurtjes niet alleen gebruikt kunnen worden voor de opslag van tuinbenodigdheden, maar ook voor het verblijf.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?