øBeoordeling van de klant 4.85 / 5 (24)

Een Tuinsauna voor uw Huis

Onze tuinhuizen met Sauna worden in de hoogste kwaliteit geproduceerd: Ons hout is van hoge kwaliteit en komt uit duurzaam beheerde bossen. Hoge pasnauwkeurigheid en Stabiliteit kenmerken zowel onze kleine tuinsauna's - voor weinig ruimte - als onze modellen voor een grotere tuin. Als marktleider in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bieden wij u een grote keuze aan modellen in verschillende Wanddikte en Maten.

Let bij de aankoop van uw tuinsauna op de kwaliteit van het hout! Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van een sauna in de tuin van uw huis, moet de door u gewenste buitensauna gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Onze tuinsauna's zijn gemaakt van verschillende soorten massief hout van hoge kwaliteit. Vergeleken met andere Houtsoorten is massief hout uiterst duurzaam en onderhoud. U vindt er onder andere tuinsauna's van

  • Sparren
  • Canadese Hemlock
  • Aspen
  • of premium thermohout.


Dit laatste wordt beschouwd als een alternatief voor tropische houtsoorten en wordt duurzaam gemaakt door middel van een speciale hightech warmtebehandeling zonder gebruik te maken van milieuschadelijke impregnatieprocessen en zonder gebruik te maken van chemische stoffen. Het hout neemt dus maar heel weinig water op. Dit ontneemt houtafbrekende schimmels en bacteriën hun voedingsbasis en het hout is duurzamer. Om zo lang mogelijk van uw Sauna te kunnen genieten, vindt u in ons tijdschrift nuttige tips over saunaverzorgingonderhoud -accessoires.

In ons assortiment vindt u alles van tuinsauna's met en zonder Voorportaal tot Design voor uw tuin, Finn Sauna en een individuele Tuin sauna maat gemaakt voor elke grootte van de tuin Voor kleine tuinen is een tonnensauna barrelsauna naar keuze met houtkachel of elektrische kachel) bijzonder geschikt, omdat deze vanaf 2,40 meter lengte beschikbaar zijn. Zelfskleine sauna vanaf ca. 6 m² bieden al ruimte voor maximaal vier personen terwijl ze in de sauna zitten. Als u meer informatie wilt over de juiste Sauna voor uw tuin, vindt u in ons raadgever nuttige tips voor het Planning een tuinsauna.

Waar moet ik op letten voordat ik de tuinsauna koop?

Als er ruimte is voor een tuinsauna in uw tuin, moet aan de volgende basisvereisten worden voldaan voordat u het product aanschaft:

  • Je hebt een Fundering nodig dat een zo recht mogelijk fundament garandeert.

Tip: Hoe u ondanks de ligging op een heuvel toch een Tuin in uw Tuin kunt bouwen, vertelt de familie Berendes u in ons artikel over tuinsauna bouwenSauna

  • Plan wat ruimte voor een Badkuip, douche of ligstoelen in het Buitenruimte de tuinsauna.
  • Vergeet niet dat er een hittebestendige Vloer rond de Sauna in uw tuin moet worden gelegd.
  • Water- en stroomleidingen moeten worden aangelegd (ondergronds) naar het Sauna.
  • Uw buitensauna moet (indien mogelijk) op een plaats staan die niet goed zichtbaar is. Indien nodig kan later ook een privacyscherm in de tuin worden geïnstalleerd.


In ons tijdschrift hebben we meer informatie verzameld over het kopen van een sauna en waar u op moet letten bij het kopen van een sauna.

Tip: Als u uw Tuin wilt ombouwen tot een compleet wellnessparadijs, vindt u belangrijke informatie voor de bouw van een buitensauna met Sauna in de bouwtekening van de familie Klapschmm.

Saunawoning met kleedkamer

Heb je wat meer ruimte in je tuin? Trakteer uzelf op een Sauna met kleedruimte! Hier kunt u zich niet alleen direct voor en na de Sauna in alle rust omkleden, maar ook een kleine rustruimte creëren. Bovendien kunt u hier niet alleen ontspannen, maar houdt u ook handdoeken en Sauna binnen handbereik. Verdere aanbiedingen: Houten garages tuinhuizen | blokhutten

Saunawoning met uitzicht op de tuin

Onze Sauna met uitzicht op de tuin hebben een groot Raam dat een prachtig uitzicht biedt op uw eigen tuin. Genieten van de zonsondergang vanuit de Sauna is net zo uniek als uw blik laten dwalen over de besneeuwde wintertuin. Natuurlijk kunnen nieuwsgierige blikken niet doordringen in het interieur van het Sauna als het gebied van buitenaf zichtbaar is.

Heeft u vragen over de Tuinsauna? We helpen u graag!

U weet niet zeker of het gekozen model het juiste is voor u of u heeft algemene vragen over de tuinsauna? Laat u vervolgens door de specialist adviseren voordat u een Sauna koopt en laat u zich informeren over de Eden modellen. Wij beantwoorden uw vragen graag direct via ons contactformulier.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?