Hottub massage-whirlpools

Hot tub Whirlpool met massagefunctie

Met een hot tub massage whirlpool creëert u een unieke wellness ervaring voor uw huis. Bij GartenHaus GmbH kunt u kiezen uit een breed assortiment hot tubs met whirlpool en massagefunctie. Hier vindt u voor elke behoefte het juiste model. Als marktleider & testwinnaar hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. GartenHaus GmbH staat u als competente partner terzijde, zodat niets uw persoonlijke wellness-oase in de weg staat.

Wat is een hot tub met whirlpool en massagefunctie?

Een hot tub is een badkuip (of kuip) waarin het water met behulp van een hout- of elektrische verwarming tot 40 graden Celsius wordt verwarmd. Met zijn bijzondere uiterlijk, dat doet denken aan een wijnvat, is de hot tub sowieso een blikvanger. Het speciale thermohout van de bekleding ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook een hoog weerstands- en isolatievermogen.

Hot tubs met whirlpool- en massagefunctie zijn een bijzondere highlight en een chique alternatief voor de klassieke whirlpool. De rustgevende massage in de hot tub vindt plaats via ingebouwde massagestralen die honderden luchtbelletjes uitwerpen en zo een gelijkmatige massage mogelijk maken. Zo laat u in het warme water spanningen los en doet u iets goeds voor uw lichaam.

Waar moet ik op letten bij het gebruik en onderhoud van mijn hot tub massage whirlpool?

Voordat je je hot tub whirlpool opzet, zijn er een paar belangrijke aspecten waarmee je rekening moet houden:

De ondergrond moet zo vlak mogelijk zijn en vrij van begroeiing.
Voor de ondergrond zijn bijvoorbeeld grind of beton- en steenplaten geschikt.
Lekkend water moet aan de onderkant makkelijk weg kunnen lopen.
De hot tub mag niet te dicht bij het terrein van de buren staan, omdat er rook kan ontstaan als hij met een houtkachel wordt verwarmd.
Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw hot tub massage whirlpool, moet u zich grondig informeren over de juiste werking en verzorging voordat u hem gebruikt. Wij hebben u belangrijke informatie gegeven in onze artikelen De hot tub verwarmen: waar u op moet letten bij het verwarmen! en De hot tub desinfecteren & schoonmaken: Wat je moet weten! hebben enkele belangrijke gegevens verzameld.

Klantenservice is onze prioriteit!

Een massage in het warme water met uitzicht op de besneeuwde tuin? Of een gezellige wellnessavond bij zonsondergang? Met een hot tub massage whirlpool wordt dit bij u thuis werkelijkheid. Onze deskundige adviseurs helpen u graag om het juiste model voor u te vinden. Profiteer van 20 jaar ervaring en kies uit het grootste assortiment van Europa.

 

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?