øBeoordeling van de klant 5 / 5 (4)

Kassen voordelig online kopen - klein & groot!

Voor iedereen die tuinieren als hobby heeft en niet wilt wachten tot de zomer: In onze warmte-isolerende kassen groeien uw favoriete groenten en fruit zelfs bij lage temperaturen. Heeft u niet zoveel ruimte? Maakt u zich maar geen zorgen: onze compacte kassen passen in elke tuin - en bieden altijd genoeg ruimte voor uw persoonlijke groeiproject! 

Oogst het hele jaar door – met een kas is het mogelijk

Wilt u in de winter nog steeds uw eigen tomaten en radijsjes eten en niet alleen in de zomer de geur van uw favoriete bloemen ruiken? Daar zijn onze kassen ideaal voor! In elke omvang en bijpassende budget hebben wij een passend product. Van de compacte Terrando serre Florence met een oppervlakte van slechts 2,3 m2 tot de ruime Zeuskas met bijna 15 m2, bieden wij het  juiste tuinkas aan voor uw tuin. 

Al onze kassen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen tegen een redelijke prijs:

 • Dubbelwandige polycarbonaat panelen
 • Stevige frameconstructie van roestvast aluminium
 • Uitstekende thermische isolatie
 • Betrouwbare bescherming tegen schadelijke UV-straling
 • Eenvoudige montage

Welke afmeting is geschikt voor mijn tuin?

Uw tuin moet voldoende ruimte bieden voor uw geplande kas. In het algemeen wordt voor een kas een groenvoorziening van minimaal 5m2 aanbevolen. Dit is afhankelijk van of u uw kas wilt verwarmen of de voorkeur geeft aan een koude kas (zonder verwarming), zo kunt u zich met verschillende soorten en afmetingen de kassen in vrijwel elke tuin plaatsen. Bij ons heeft u de keuze tussen

 • Klassieke kassen,
 • Scheve kassen,
 • Gebeden,
 • evenals combinaties van kassen en tuinhuizen.

Als u heel weinig ruimte hebt, zijn kleine aanbouwkassen vanaf 0,9 m2 ideaal. Als u meer dan genoeg ruimte heeft, kunt u uw kas gemakkelijk combineren met een tuinhuis - onze

Waar moet ik rekening mee houden bij het opzetten van een kas?

Kies bij voorkeur de locatie van uw kas op basis van de volgende basiscriteria: 

 • De geplande plaats zal worden blootgesteld aan de zon
 • Geen dichte beplanting of andere beplanting in de directe omgeving
 • Voldoende ruimte voor de eigendomslijn
 • Gemakkelijk te bereiken vanaf elke plek

Indien mogelijk moet u uw serre naar het zuiden oriënteren vanwege de loop van de zon. Dit zal zorgen voor voldoende licht. Een noord-zuid oriëntatie is bijvoorbeeld geschikt voor een koelhuis, terwijl een oost-west oriëntatie meer geschikt is voor een kas. Zorg er ook voor dat uw kas zoveel mogelijk beschermd is tegen de wind en dat de zon lager staat in de winter en het voorjaar. Het licht wordt dan voornamelijk geabsorbeerd door de zijkanten van de kas. De dakoppervlakken worden dan in de zomer en de herfst voor langere tijd aan het zonlicht blootgesteld. Meer nuttige tips voor het inrichten van uw kas vindt u in onze checklist.


 

Wanneer moet ik mijn kas planten?

U kunt het hele jaar door planten in uw kas oogsten. Afhankelijk van het feit of uw kas al dan niet wordt verwarmd, is het zeer belangrijk om aandacht te besteden aan de eigenschappen van de groenten of planten. In de winter kunnen snelgroeiende koudetolerante planten goed worden geplant, in het voorjaar kunt u kiezen voor resistente groenten en vanaf mei moet u soorten planten die veel warmte nodig hebben. Onze Greenhouse Planting Guide vertelt u precies wat u het beste kunt planten in uw kas en wanneer.

Heeft u vragen over de kas?

We helpen u graag! Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Als u besloten heeft om over te gaan tot aanschaf van een kas dan zal dit kostenloos bezorgd worden! 

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?