Saunakachels

Een Saunakachel aanschaffen: wat zijn de populairste Modellen?

De meest populaire saunakachels zijn de houtkachel en de elektrische kachel. Ook de bio-saunakachel wordt steeds populairder omdat deze de warmte van een Finse sauna combineert met de vochtigheid van een stoombad. In onze online winkel vindt u talrijke aanbiedingen voor de verschillende modellen.

Hoe bereken ik het Vermogen van de Saunakachel?

Als vuistregel voor het vermogen van een saunakachel geldt dat, als de sauna goed geïsoleerd is, één kilowatt vermogen per kubieke meter ruimtevolume nodig is. Als de sauna niet geïsoleerd is, geldt het volgende: per kubieke meter volume moet ca. 1,2 - 1,5 kilowatt worden bijgeteld. In het algemeen moet worden vermeld dat het vermogen van een kachel voor een tuinsauna hoger moet zijn dan dat van een kachel voor een binnensauna.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste Saunakachel?

Mocht u vragen hebben over onze saunakachels, dan horen wij dat graag van u: Neem dan contact met ons op via: support@tuin-huis-winkel.nl 

 

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?