Tuinpaviljoens van hout

øBeoordeling van de klant 4.9 / 5 (22)

Houten paviljoen

Alle modellen in ons assortiment hebben grote Raam, deels met Raam Vloer, deels met Raam aan bijna alle zijden van het huisje. U vindt er zowel klassieke vijfhoekige paviljoen met het karakteristieke puntdak als moderne versies met een rechthoekige basisvorm die sterk afwijken van het oude ideaal.

Welk model u ook kiest, elk houten paviljoen houten paviljoen ons assortiment biedt dezelfde voordelen. In de eerste plaats wordt het geheel gemaakt van de hernieuwbare grondstof hout. Voor de Raam gebruiken we hoogwaardige geïsoleerde ramen, die afhankelijk van het model geheel of gedeeltelijk geopend kunnen worden, zodat u in uw tuin beschut tegen regen kunt zitten en toch luchtig kunt zitten.

Houten paviljoen om te barbecue

Als u vaak wilt barbecue, kan het zijn dat een draagbare barbecue op een bepaald moment niet meer voldoende is. Naast bakstenen modellen die toch aan het weer en vooral aan de wind worden blootgesteld, biedt Tuin Huis ook barbecuepaviljoens aanpaviljoen speciaal voor barbecuen zijn ontworpen. In het Scandia barbecue bevindt de barbecue zich in het midden van het huisje, met zitplaatsen rondom. De hinderlijke rook wordt snel en efficiënt naar buiten geleid via een geïntegreerd afvoerluchtsysteem. Dit model is verkrijgbaar als zeshoekige en achthoekige versie in ons assortiment.

Een paviljoen ziet er natuurlijk het mooist uit als het Vrijstaand op een groot groen of gazon wordt geplaatst. Wie minder ruimte op zijn eigen terrein heeft, vindt in onze selectie van rechthoekige houten huizen de juiste. In tegenstelling tot het traditionele houten paviljoen kunnen deze ook direct op een muur of in de hoek van een perceel worden geplaatst, omdat ze in de meeste gevallen alleen een Raam hebben. Voorbeelden hiervan vindt u op onze productpagina's met de modellen Kaarina of Kaarina-50 B,Kaarina het tuinhuis Tuin 50.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?