Dubbele Carports

Geen resultaten gevonden voor de filter!
- 13
Dubbele Carport Ville
Dubbele Carport Ville

 5.009,-
van  4.339,-
in ca. 14 Tagen geliefert
- 24
Aktionspreis
Wolfskapschuur Wim
Wolfskapschuur Wim

 6.659,-
van  5.079,-
- 31
Dubbele Carport Tumba
Dubbele Carport Tumba

 5.249,-
 3.619,-
inkl. Montage
- 30
Aktionspreis
Doppel Bogen Carport  600 x 500 cm
Dubbele bogen Carport 600 x 500 cm

 10.059,-
 7.079,-
- 30
Aktionspreis
Doppel Bogen Carport  600 x 700 cm
Dubbele bogen Carport 600 x 700 cm

 12.849,-
 9.049,-
- 2
Premium Dubbele Carport SHELTY
Premium Dubbele Carport SHELTY

 5.699,-
 5.569,-
- 33
Dubbele Carport Aarhus
Dubbele Carport Aarhus

 3.119,-
van  2.089,-
- 34
in ca. 14 Tagen geliefert
Dubbele Carport Salzburg
Dubbele Carport Salzburg

 2.899,-
van  1.919,-

Dubbele carport: Optimaal alternatief voor de garage

Het bouwen van houten garages is altijd een complexe aangelegenheid. Betonnen funderingen moeten worden gestort, het metselwerk Kosten tijd en verhoudingsgewijs veel geld, en niet zelden veroorzaakt zo'n "structuur" onenigheid omdat de buren zich storen aan het logge uiterlijk. Een massieve dubbele garage "harmonieus" inpassen in een bestaande woonomgeving is een lastige opgave - met een dubbele carport het vaak veel eenvoudiger. Zelfs de houten constructie ziet er natuurlijker uit dan welk ander bouwmateriaal dan ook, en de open Bouwwijze geeft niet de indruk van isolatie, maar geeft juist openheid en ruimtelijke uitgestrektheid weer.

Dubbele carport biedt tal van variatiemogelijkheden

Een dubbele carport wordt als Bouwpakket geleverd en kan Carport een beetje vakmanschap en het nodige gereedschap eenvoudig worden gemonteerd. Zoals altijd bepalen grootte en uitrusting de prijs. De eenvoudigste variant bestaat uit een plat dak dat op zes steunpilaren rust Plat dak De volgende "expansiestap" wordt gevormd door zijwanden, die altijd nuttig zijn wanneer bepaalde delen van de dubbele Carport permanent naar de "weerzijde" zijn gericht. Iets duurder is ook het weglaten van de middenzuilen in de dubbele carport het manoeuvreren te vergemakkelijken. Omdat de "minder" houten balken leidt tot "meer" in de dakconstructie, waarvan de Stabiliteit moet worden aangepast aan het "verlies" van de pijlers. Bovendien kan het om visuele redenen - of gewoon omdat u het leuk vindt - raadzaam zijn om het Plat dak te vervangen door een Rustik zadeldak, wat weer van invloed is op de prijs.

Het creëren van extra ruimte

Als de grootte van het gebied niet noodzakelijkerwijs afhankelijk is van een paar vierkante meter meer, kan een dubbele Carport optimaal worden aangevuld met een gesloten Aanbouw. Met relatief weinig moeite kan er extra Bruikbare oppervlakte worden gecreëerd voor het opbergen van gereedschap en tuinbenodigdheden. En als u absoluut extra woon- of werkruimte nodig heeft, kunt u de dubbele Carport voorzien van een volwaardige zolderverdieping - maar dit vereist een veel complexere Constructie en Veiligheid ook een bijbehorende Bouwvergunning. Overigens kan ook voor een dubbele Carport alleen een Bouwvergunning nodig zijn, afhankelijk van wat er in het lokale reglement staat.