Dubbele carports

øBeoordeling van de klant 5 / 5 (3)

Dubbele carport: Optimaal alternatief voor de garage

Het bouwen van houten garages is altijd een complexe aangelegenheid. Betonnen funderingen moeten worden gestort, het metselwerk Kosten tijd en verhoudingsgewijs veel geld, en niet zelden veroorzaakt zo'n "structuur" onenigheid omdat de buren zich storen aan het logge uiterlijk. Een massieve dubbele garage "harmonieus" inpassen in een bestaande woonomgeving is een lastige opgave - met een dubbele carport het vaak veel eenvoudiger. Zelfs de houten constructie ziet er natuurlijker uit dan welk ander bouwmateriaal dan ook, en de open Bouwwijze geeft niet de indruk van isolatie, maar geeft juist openheid en ruimtelijke uitgestrektheid weer.

Dubbele carport biedt tal van variatiemogelijkheden

Een dubbele carport wordt als Bouwpakket geleverd en kan Carport een beetje vakmanschap en het nodige gereedschap eenvoudig worden gemonteerd. Zoals altijd bepalen grootte en uitrusting de prijs. De eenvoudigste variant bestaat uit een plat dak dat op zes steunpilaren rust Plat dak De volgende "expansiestap" wordt gevormd door zijwanden, die altijd nuttig zijn wanneer bepaalde delen van de dubbele Carport permanent naar de "weerzijde" zijn gericht. Iets duurder is ook het weglaten van de middenzuilen in de dubbele carport het manoeuvreren te vergemakkelijken. Omdat de "minder" houten balken leidt tot "meer" in de dakconstructie, waarvan de Stabiliteit moet worden aangepast aan het "verlies" van de pijlers. Bovendien kan het om visuele redenen - of gewoon omdat u het leuk vindt - raadzaam zijn om het Plat dak te vervangen door een Rustik zadeldak, wat weer van invloed is op de prijs.

Het creëren van extra ruimte

Als de grootte van het gebied niet noodzakelijkerwijs afhankelijk is van een paar vierkante meter meer, kan een dubbele Carport optimaal worden aangevuld met een gesloten Aanbouw. Met relatief weinig moeite kan er extra Bruikbare oppervlakte worden gecreëerd voor het opbergen van gereedschap en tuinbenodigdheden. En als u absoluut extra woon- of werkruimte nodig heeft, kunt u de dubbele Carport voorzien van een volwaardige zolderverdieping - maar dit vereist een veel complexere Constructie en Veiligheid ook een bijbehorende Bouwvergunning. Overigens kan ook voor een dubbele Carport alleen een Bouwvergunning nodig zijn, afhankelijk van wat er in het lokale reglement staat.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?