Tuin opbergboxen

De vraag van iedere (hobby)tuinier is: Waar moet je de kleine dingen neerzetten? Wie een gereedschapsschuur of een grote tuinkast bezit, heeft al een oplossing gevonden voor groot gereedschap zoals grasmaaiers, hakselaars en boomladders - maar ook daar wordt de ruimte al snel te krap voor al het kleinere gereedschap dat net zo nodig is voor het tuinieren.

Tuinopbergboxen

Voor handscheppen, verrekijkers, gieters, tuinslangen en alle andere kleine dingen heeft een tuinman een veilige en praktische plek nodig om ze op te bergen. De beste keuze? Een opbergdoos voor de tuin! Maar onze tuinkisten zijn ook geschikt als opbergboxen en kussenboxen.

De praktische kant van onze tuinopbergboxen? Niet alleen zijn ze plaatsbesparend en veilig, veel van de tuinopbergboxen bieden ook een extra zitplaats dankzij hun robuuste fabricage van stevig plastic.

Overigens, als u op zoek bent naar andere creatieve oplossingen voor het opbergen van uw tuingereedschap, dan hebben wij de beste ideeën voor u in ons magazine samengebracht.

Als u vragen heeft, stuur ons een e-mail via ons contactformulier.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?