Tuinschuren van metaal

øBeoordeling van de klant 4.5 / 5 (4)

Metalen Gereedschapsschuren

U wilt graag een stabiele gereedschapsschuur van metaal kopen of een moderne fietsgarage van plaatstaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want Tuin Huis Winkel biedt u een breed scala aan tuinschuren van thermisch verzinkt plaatstaal. Het voordeel van de metalen tuinschuren: ze zijn bijzonder weerbestendig en worden dankzij de zinklaag niet bedreigd door Corrosie. Een metalen tuinschuur maakt indruk met een modern design en lage onderhoud. Metalen tuinschuren zijn de perfecte keuze voor iedereen die veel waarde hecht aan aantrekkelijke functionaliteit in tuinhuizen en tuinschuren.

Metalen Gereedschapsschuren: weerbestendig en onderhoudsvrij

De gereedschapsschuur moet duurzaam zijn, geen onderhoud nodig hebben en voldoende opbergruimte bieden voor tuingereedschap of fietsen. Metalen tuinschuren bieden dit alles en nog veel meer. Onze Tepro- gereedschapsschuurtjes zijn gemaakt van thermisch verzinkt plaatstaal, dat is gepoedercoat. Dit maakt de tuinschuurtjes bijzonder weerbestendig en bestand tegen weersinvloeden. Ze hoeven niet te worden behandeld met vernis of verf en lopen ook geen risico op corrosie. Bovendien kunnen zich geen krassen of roest vormen. Alleen het Gent opnieuw smeren van de deur met vaseline of siliconenolie kan na verloop van tijd noodzakelijk worden. Door de robuuste afwerking van de metalen tuinschuurtjes bieden ze tientallen jaren goede service en zorgen ze voor een betrouwbare opslag van uw tuingereedschap of, als fietsgarage, voor een betrouwbare bescherming van uw fietsen tegen het weer. Het ingebouwde ventilatiesysteem voorkomt schimmelvorming en zorgt het hele jaar door voor een ideaal binnenklimaat. Naast fietsen en gereedschap kunnen ook gestoffeerde meubelen op deze manier worden opgeborgen.

Altijd de juiste Maat

Omdat elke tuin anders is en de respectievelijke eisen voor een prieel ook verschillen, bieden wij onze metalen gereedschapsschuren ook aan in verschillende maten. U kunt kiezen uit drie verschillende frontbreedtes en deze combineren met drie extensiesets elk in diepte. Het resultaat: De metalen gereedschapsschuur is verkrijgbaar in negen verschillende Maten. De metalen gereedschapshuisjes Eco, Riverton, Titan en Collosus hebben een zadeldak en het metalen gereedschapshuisje van het Pent heeft een modern lessenaardak. Beide dakvormen passen echter bij elkaar om een harmonieus totaalbeeld te vormen en ervoor te zorgen dat de stalen gereedschapsschuur ondanks het robuuste materiaal zonder problemen in het tuinlandschap kan worden geïntegreerd. De ingebouwde Schuifdeur zijn bijzonder praktisch. Ze kunnen zonder problemen worden geopend, zelfs bij wintervorst, en zijn plaatsbesparend.

Wanneer is een metalen Gereedschapsschuur de juiste keuze?

Metaal, kunststof of hout: dit is de vraag die veel tuinbezitters zich stellen als ze op zoek zijn naar een geschikte gereedschapsschuur. Een metalen gereedschapsschuur is minder geschikt voor een comfortabel verblijf, maar eerder voor het opbergen van gereedschap en co. Wat dit praktische aspect betreft, bieden metalen gereedschapsschuren verschillende voordelen ten opzichte van hun van hout of plastic familieleden:

  • Plaatstaal hoeft niet geverfd te worden
  • Het metaal is thermisch verzinkt en gemoffeld en daardoor decennialang duurzaam.
  • Het metalen tuinschuurtje hoeft niet opnieuw te worden behandeld (geverfd of gelakt)
  • Een gereedschapsschuur van plaatstaal is maatvast, omdat het geen "werkend" materiaal is zoals hout.
  • Het onderhoud is eenvoudig: De gereedschapsschuur kan eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek
  • Gereedschapsschuren van thermisch verzinkt plaatstaal zijn brandwerend
  • Door de lange levensduur en het ontbreken van instandhouding zijn de kosten voor een metalen gereedschapsschuur gunstig.

Tip: Zorg er bij de aankoop van een metalen gereedschapsschuur altijd voor dat de schroefverbindingen en scharnieren ook van roestvrij staal zijn. Anders is de gereedschapsschuur van plaatstaal niet volledig weerbestendig.

Drie Basiskleuren

Ondanks het praktische aspect valt het uiterlijk van metalen gereedschapsschuurtjes niet aan de kant van de weg, omdat u kunt kiezen tussen drie verschillende lakafwerkingen. Alle metalen gereedschapsschuren zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet, groen, en de Wood Grain serie is ook in bruin (houtkleur) verkrijgbaar. De witte dak- en deur zorgen voor een kleurrijk accent.

Metalen Gereedschapsschuur is zeer eenvoudig te monteren

Ook al is het metalen gereedschapsschuurtje niet bepaald een lichtgewicht, het is toch eenvoudig te monteren. Onze metalen gereedschapsschuren van Tepro worden geleverd met een vloer, een metalen onderconstructie, eveneens van thermisch verzinkt staal, en wordt aangeboden als vervanging voor een vloer. Voordeel: de locatie van de tuinschuur kan gemakkelijker worden gewijzigd. Dankzij de bijgevoegde opbouw kunnen twee personen het metalen gereedschapsschuurtje in een paar uur in elkaar zetten.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?