Speelhuisjes

Speelhuisjes voor de huis tuin

Met onze geteste speelhuisjes biedt u uw kinderen de hoogste kwaliteit in kinderspeelhuisjes. Kijk rustig rond en kies een speelhuisje dat perfect in uw tuin past! Als kers op de taart leveren wij franco huis en verzorgen de montage op verzoek!

Speelhuisjes voor uw huis

Speelhuisjes in de tuin is de droom van veel kinderen. Wij van Tuin Huis Winkel willen er graag voor zorgen dat deze dromen uitkomen met onze geteste (de meeste met TÜV-certificaat) kinderspeelhuisjes. Laat ons u overtuigen van onze speelhuisjes voor uw tuin:

  • Kinderspeelhuisjes bieden uw kinderen een leuke afwisseling van de TV of computer en zorgen ervoor dat uw kinderen meer naar buiten gaan.
  • Een speelhuisje houdt uw kinderen niet alleen voor korte tijd bezig, maar ook voor een paar uur, waarin u rustig kunt werken of ontspannen.
  • Ze bieden uw kinderen ook een eigen speelruimte die alleen van hen is, zodat de kleintjes hun fantasie de vrije loop kunnen laten.
  • Onze kinderspeelhuisjes komen bij u thuis met gratis verzending.
  • Alle speelhuisjes zijn van de hoogste kwaliteit
  • Indien u dat wenst, kunnen wij de montage voor onze rekening nemen (tegen een kleine meerprijs).

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op per telefoon (+31 30202 5006) of stuur ons een bericht via ons contactformulier. Wij zullen u graag uitvoerig adviseren!

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?