Houten terrasplanken set geïmpregneerd grenen

 269,-

incl. BTW

T2.6.00093

Levertijd 2-3 weken

Vragen over het product?
Houten terrasplanken set geïmpregneerd grenen
De hoogwaardige terrasset van geïmpregneerd grenen overtuigt door zijn zeer brede...meer

De hoogwaardige terrasset van geïmpregneerd grenen overtuigt door zijn zeer brede toepassingsmogelijkheden. De set kan individueel en eenvoudig worden aangepast aan elk terras en kan eenvoudig worden uitgebreid met andere sets. Het hout van de planken en de onderconstructie overtuigt door zijn goede duurzaamheid. De schroeven zijn gemaakt van hoogwaardig en roestvrij roestvrij staal. Zo kun je lang van je terras genieten.

Eenvoudige montage

Individueel aanpasbaar

Duurzaam hout

Roestvrijstalen schroeven

Praktisch - directlevering aan huis

Inhoud set:

 • 7 x drukgeïmpregneerde grenen terrasplanken van 3m per stuk.
 • 4 x 3m onderbalken (4,4x6,8cm)
 • 120 x roestvrijstalen schroeven 5x50mm voor terrasplanken
 • 20 x roestvrijstalen schroeven 5x70mm voor onderstructuur

Artikelgegevens:

 • Lengte planken: 300 cm (inhoud pakket: 3.045 m²)
 • Aantal planken/pakket: 7
 • Profielmaat: 28 x 145 mm
 • Profiel: één zijde grof gegroefd, één zijde geschaafd
 • Materiaal: KDI den

Inbegrepen in de levering:

 • 7x planken: 300 cm (pakketinhoud: 3.045 m²); profiel: 28 x 145 mm
 • 4x 3 meter onderstructuur; profiel 45 x 7 mm
 • 120 st. RVS schroeven 5 x 50 mm
 • 20 st. RVS schroeven 5 x 70 mm

Eenvoudige montage:

De set terrasplanken van 3 m² bestaat uit 7 stuks. Drukgeïmpregneerde grenen terrasplanken a 3m, 4 stuks. Onderconstructiebalken a 3m, 120 stuks. Roestvrijstalen schroeven 5x50 voor de planken en 20 st. RVS schroeven 5x70 voor de onderstructuur. De set kan afzonderlijk worden gecombineerd met andere sets van dezelfde houtsoort om grotere terrassen te creëren. De terrasset is alleen geschikt voor privégebruik en mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden. Gebruik de terrasset alleen zoals beschreven in deze instructies. Anders kan onjuist gebruik leiden tot persoonlijk letsel of schade aan eigendommen.

De terrasplanken en onderbalken kunnen afzonderlijk op maat worden gezaagd. De onderstructuur vormt een frame met tussenbalken. Dit frame wordt uitgelijnd en vastgemaakt aan de ondervloer met hellingen en afstandsblokjes of bv. terrasplanken of gazonstenen. De planken worden dan uitgelijnd en vastgeschroefd aan de ondervloer. 1. Ondervloer

De ondervloer moet bestaan uit een voldoende verdicht en vorstbestendig oppervlak met een lichte helling van 2-3%. Indien nodig kan de ondervloer ook worden voorbereid met een onkruidvlies. 2. De onderbalken worden gesneden en vastgeschroefd.

De onderbalken worden op maat gezaagd en aan elkaar geschroefd met RVS schroeven 5x70 zoals aangegeven in de illustratie, voorboren indien nodig. De afstand tussen de tussenliggers mag niet groter zijn dan 45-50 cm. Het frame van de onderconstructie wordt nu uitgelijnd op de ondervloer met een helling op de steunpunten en kan indien nodig worden vastgezet met pluggen of schroeven (niet meegeleverd). De steunpunten moeten ongeveer 50-60 cm uit elkaar liggen in de lengte- en dwarsrichting. 3. Zaag de terrasplanken op maat.

Zaag de terrasplanken op maat. De planken moeten aan de uiteinden ongeveer 2-10 cm boven de onderconstructie uitsteken. In de lengte mag 4 cm niet worden overschreden. Schroef de planken vast met roestvrijstalen schroeven van 5x50. Bewaar een minimumafstand van 25 mm tussen de schroefpunten en de randzones van de plank om scheuren in het hout te voorkomen - boor voor indien nodig. Schroef de planken op alle kruispunten vast aan de ondervloer. De voegafstand tussen de planken moet 5-8 mm zijn. 4. Behandel de planken bij voorkeur met water.

Het is aanbevolen om de terrasplanken voor of na het plaatsen te behandelen met een beits of olie om ze beter te beschermen tegen weersinvloeden.

Goed om te weten

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?