Grote blokhutten

øBeoordeling van de klant 4.75 / 5 (20)

Blokhut als appartement of vakantiehuis?

Het aandeel van houten gebouwen in Duitsland neemt voortdurend toe. Houten huizen zijn vooral populair vanwege het aangename klimaat dat door het naaldbos wordt gecreëerd. De subtiele geur van het hout stroomt door de woon- en slaapruimtes en zorgt voor een unieke sfeer. De Blokhut heeft de mogelijkheid om de temperatuur voor een groot deel zelf te regelen, omdat het hout op een balancerende manier reageert op de heersende buiten- en binnentemperaturen. Een Blokhut heeft een laag stofgehalte, wat vooral voor allergiepatiënten een groot voordeel is. Daarom zijn Blokhutten zowel geschikt als vakantiewoning als woonhuis.

Welke wanddikte moet een blokhut hebben?

Als u uw Blokhut als weekendhuis of als woonhuis wilt gebruiken, moet u kiezen voor een Wanddikte minimaal 55 mm. Onze Blokhutten zijn verkrijgbaar in verschillende Wanddikte tot meer dan 90 mm. Voor eenvoudige tuinhuizen of gereedschapsloodsen is een wanddikte 28 en 44 mm voldoende. In onze online shop vindt u ook andere interessante aanbiedingen voor Tuin 28mm | Moderne tuinhuizen | tuinpaviljoens.

Er zijn bijna overal ter wereld Blokhutten, ze behoren tot de oudste gebouwen ter wereld. De architectonische stijl van de Blokhutten verschilt echter van regio tot regio. Terwijl in de meer zuidelijke delen van Europa de Blokhut vaak in de stijl van een Zwitsers chalet wordt gebouwd, wordt in de rest van het continent de stijl van de Spaanse Blokhut gevolgd, met een kleine overdekte veranda en iets plattere gevels.

De kwaliteit van houten huizen is vandaag de dag onvergelijkbaar beter dan een paar jaar geleden, omdat moderne productietechnieken en een perfecte afdichting het Blokhut tot een echte concurrent van stenen of betonnen gebouwen maken.

Woont u in een blokhut? Kun je dat doen?

Vandaag de dag is een Blokhut veel meer dan alleen een stijlvol weekend of vakantiehuis. De grote en ruime houten huizen kunnen worden omgebouwd tot echte appartementen en dienen het hele jaar door als comfortabele permanente woningen. De Blokplanken bieden een geweldige ruimte en met hun grootte van maximaal 9x9 meter kunnen ze als woonhuis worden gebruikt. Wij bieden u een breed scala aan verschillende Blokhutten in verschillende Wanddikte en Maten.

Waarom een blokhut gebruiken als weekendhuis?

De Blokplanken behoren tot de grootste modellen van tuinhuizen. Ze bieden veel ruimte en de architectonische finesses variëren van de speelse Roman van een huis in het Zwarte Woud tot de puristische uitstraling van moderne gebouwen. Zo bieden ze de ideale voorwaarden voor een comfortabele en individuele vakantiewoning. Daarom is het gebruik van de blokhutten als weekend- of vakantiehuisjes op elke locatie bijzonder populair. Bouw uw eigen Blokplanken op uw terrein en creëer een klein toevluchtsoord voor een ontspannen weekend of vakantie met familie en vrienden. Vakhandelaren zoalsTuin Huis oriënteren zich op de klassieke Bouwwijze van Blokhutten, die al eeuwenlang een traditie is - verrijkt met moderne materialen en technische ontwikkelingen. In onze online shop vindt u veel verschillende Blokhutten tegen eerlijke prijzen.

Zelf een blokhut bouwen of laten bouwen?

Onze Blokhutten worden geleverd in een Bouwpakket waarmee u ze zelf kunt Montage. Met een beetje handigheid en een paar helpers kunt u ook zelf uw Blokhut bouwen. Onze praktische Montage vereenvoudigen bovendien de Opbouw voor u. Voor grotere Weekendhuisjes is het echter raadzaam om de Blokhut te laten bouwen door gekwalificeerd personeel. Wij regelen graag een professionele Montage voor u.

Om uw Blokplanken net zo mooi te houden als op de eerste dag, moet u het hout met regelmatige tussenpozen onderhouden. Om te zorgen voor voldoende en langdurige bescherming van uw Blokhut tegen schimmel en insecten, moet u het hout in de eerste stap impregneren. Het huis wordt vervolgens geschilderd met Dekkende verf of Glazuur om het te beschermen tegen vocht en UV-stralen. Hoe u uw tuinhuisje precies moet verven hangt ook af van de staat van het hout. Is het bijvoorbeeld al geïmpregneerd of is het Blokhut al wat ouder en moet het van tevoren worden geschuurd? In onze raadgever vindt u nuttige tips voor de juiste kleurbehandeling Verfbehandeling Tuin.

Biedt Tuin Huis blokhutten op maat aan?

Wij van Tuin Huis maken uw toekomstige Blokhut natuurlijk graag op maat voor u.Sam u bespreken we vooraf uw individuele ideeën en ontwerpen we uw droomhuis. Of u nu uw Blokhut geheel of gedeeltelijk op maat wilt laten maken, wij vinden de beste mogelijkheden voor een Blokhut in uw tuin.

Ze wil meer weten? - Hoe kunt u ons persoonlijk bereiken

We helpen u graag met open vragen. U kunt kiezen uit twee contactmogelijkheden: Schrijf ons een bericht via het contactformulier.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?