Tuinhuizen met een Wanddikte 40-44 mm

Houten tuinhuis - modern of verouderd?

Is het tot de dag van vandaag nog steeds mogelijk om een houten tuinhuis te kopen als je ook tegelijkertijd waarde hecht aan een modern hedendaagse tuinontwerp of zijn de oude huizen hopeloos verouderd en ouderwerts? Welke alternatieven zijn er?  

Houten tuinhuisje - beter dan kunststof, glas, metaal en steen

Er zijn verschillende materialen waaruit tuinhuizen worden gemaakt maar geen van deze bouwmaterialen komt in de buurt van het natuurlijke bouwmateriaal hout in zijn eigenschappen. Noch moderne kunststoffen, noch hoogwaardige aluminium constructies met raneb van plexiglas bereiken zo'n hoge kwaliteit en gebruikswaarde als een houten tuinhuis. Soms ontbreekt het aan duurzaamheid, soms is het onderhoud te duur, ook speelt de prijs steeds weer een rol en zijn er houten tuinhuizen erg goedkoop. Hoe u het ook bekijkt of keert, als u een typisch tuinhuisje voor uw tuin wilt of een klein zomerhuis wilt, is hout altijd de beste keuze.

Houten tuinhuis - altijd in de trend

Tijden en smaken veranderen, maar het houten tuinhuis blijft altijd in de mode omdat het gemakkelijk kan worden aangepast aan een nieuwe tuinontwerp. Een frisse verflaag in een actuele kleur en het houten tuinhuisje is weer "up-to-date". Terwijl de serre van de buurman langzaam begint te roesten, straalt het houten tuinhuis in nieuwe pracht en praal.

Houten tuinhuis - innovatieve architectuur

Hoewel het houten tuinhuis van oma nog steeds een blikvanger is in elke tuin en altijd populair is om er gezzelige middagen door te brengen, stelt de jongere generatie andere eisen aan de bouwstijl van een houten tuinhuis. Dit is geen probleem want hout is flexibel en kan eenvoudig worden aangepast. Of u uw oude tuinhuis een nieuw dak of nieuwe ramen geeft en of u nou besluit meteen een van de moderne en innovatieve tuinhuizen te kopen die u in het assortiment van Tuin Huis vindt. 

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?