Carports van hout

øBeoordeling van de klant 5 / 5 (9)

Houten Carports als alternatief voor de Klassieke Garage

Bij de keuze van een nieuwe opslagplaats voor de auto zijn er veel punten ten gunste van een houten carport: deze is niet alleen goedkoper dan een metalen garage, maar biedt bovenal een doorslaggevend voordeel in natte omstandigheden: de lucht kan door de niet bestaande wanden circuleren, waardoor de auto wordt gedroogd en de vorming van roest en schimmel wordt voorkomen.

Bij houten Carports dient u op het volgende te letten

Omdat hout een gevoelig materiaal is, vereist het intensieve onderhoud. Let daarom op voorbehandelde Carport, zoals onze onder druk geïmpregneerde Van hout Carport, waarvan de Impregnering het hout beschermt tegen schimmel- en insectenaantasting. U moet ook altijd de maximale sneeuwbelasting in de gaten houden (zie productgegevens). Wij bieden Carport aan voor diverse sneeuwladingen, waaronder degene die het beste bij u past.

Nog Vragen? - Geef het door!

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste Carport voor u! Wilt u meer weten over de bouwvergunning Opbouw Carport een Van hout carport Van hout. Wij staan voor u klaar, hetzij door ons een kort bericht te sturen via het contactformulier.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?