Karibu - Duitse traditionele onderneming met hoofdzetel in Bremen

Karibu produceert al meer dan 20 jaar hout uit de bossen van Europa in Bremen. In de loop der tijd is het aanvankelijk kleine bedrijf uitgegroeid tot de grootste producent van hoogwaardige tuinhuizen en sauna's in Duitsland. Jaarlijks worden meer dan 80.000 tuinhuizen, sauna's zoals binnensauna's en saunahuizen voor de tuin, carports, paviljoenen, overkappingen en nog veel meer vervaardigd.

Made in Germany - van idee tot productie

Het Karibu-hout voor de productie komt uit Noord-Europa, omdat de lange en koude winters daar bijzonder hard vurenhout opleveren. Door de hoogwaardige grondstof en de jarenlange ervaring van de medewerkers staat Karibu 100% achter haar producten en geeft 5 jaar garantie op haar houten producten. Bovendien werkt de onderneming voortdurend aan de verbetering van zichzelf en haar producten, aan de ontwikkeling van nieuwe producten en aldus aan de wensen van haar klanten in de toekomst. 

Succes, engagement en duurzaamheid

In 2016 breidde Karibu uit en produceert nu naast Bremen ook in Klosterfelde, Brandenburg. Deze twee vestigingen zorgen samen met ingenieurs, houtmonteurs, timmerlieden, service en verkoop voor de kwaliteit en het succes van het traditionele bedrijf.  

Om dit in de toekomst recht te doen, voert Karibu regelmatig vrijwillige TÜV-tests uit op haar producten. Bovendien zetten de werknemers de vers geproduceerde tuinhuisjes willekeurig in elkaar in de fabriekshallen om een constante productkwaliteit te garanderen. Karibu zet zich ook in voor duurzame productie. Zo heeft het bedrijf een bos herbebost in de zuidelijke Harz, herbergt het meer dan 100.000 bijen op het bedrijfsterrein in Bremen en exploiteert het deze locatie met 100% groene stroom. 

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?