Over Palmako

Elk jaar worden meer dan 45.000 Tuin en Vakantiewoningen 30.000 m3 gelijmde gelamineerde houtproducten, meer dan 32.000 m3 Diepte Tuin en 37.000 ton pellets geproduceerd in de vier productiefaciliteiten en verkocht via een uitgebreid distributienetwerk van verkooppartners, voornamelijk in Europa. De belangrijkste markten zijn Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Spanje en Scandinavië.
Palmako bevordert een milieuvriendelijke en gezonde levensstijl. Ze stellen het op prijs dat ze met het materiaal hout kunnen werken. Naast vele goede eigenschappen zoals laag Gewicht, sterkte, eenvoudige verwerkbaarheid, lage energiebehoefte voor extractie en verwerking, thermische isolatie en esthetisch uiterlijk, is hout een duurzame grondstof.

Als lid van de Lemeks Groep geniet Palmako de steun van het moederbedrijf op financieel, IT- en HR-gebied. Bovendien biedt het lidmaatschap een uitstekende gelegenheid om informatie en ervaring uit te wisselen met andere specialisten in de sector. De zagerijen die deel uitmaken van de waardeketen stellen de grondstofvoorziening van Palmako veilig, zelfs in moeilijke tijden.

Productie

De productie van houtproducten vindt plaats in de vier productiefaciliteiten: Kavastu in Tartumaa, Laekvere in Lääne-Virumaa, in Põltsamaa, in Jõgeva County en de productievestiging van Imprest in Ojaküla in Lääne-Viru County. Laekvere
produceert alleen Tuin, Kavastu produceert
zowel
Tuin als Vakantie- en vrijetijdswoningen, houtpellets en Raam Deur Tuin onze eigen Tuin. In de fabriek van Palmako worden Deur en Raam voor onze producten vervaardigd. In de productiefaciliteit van Ojaküla worden onder het merk Imprest rondgefreesde en Diepte Tuin en speeltuinen vervaardigd.
Beide fabrieken zijn uitgerust met machines van bekende en erkende fabrikanten zoals Weinig, AMD, Grecon, Rex, Minda en Harko. Demm hun behoeftenmm technologie zorgt voor economische efficiëntie en hoge kwaliteit.

De Lemeks AG

Lemeks AG werd in 1993 opgericht met als doel een moderne en systematische Estse onderneming voor de aankoop en verwerking van hout te creëren als basis voor een houtindustrie die het hout in eigen land waardeert en gebruikt.
Vandaag de dag is Lemeks AG het grootste Estse bosbouwbedrijf, actief op het gebied van houtaankoop en -verwerking en in de landbouw. 24 dochterondernemingen en partnerbedrijven hebben meer dan 700 mensen in dienst in Estland, Letland,Eden, Frankrijk en Groot-Brittannië.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?