Tuinsauna met glazen voorgevel

øBeoordeling van de klant 4.9 / 5 (9)

Buitensauna met glazen voorgevel

Voor het beste uitzicht: Vind moderne buitensauna's met glazen front in ons grote assortiment. Profiteer van 5 jaar garantie, gratis levering en onze uitgebreide service, van professioneel advies tot installatie door ervaren specialisten.

Voordelen van een moderne tuinsauna met glazen front

Een tuinsauna met een glazen front geeft u een echt gevoel van vrijheid: Door de grote glazen ruit kunt u van het uitzicht buiten genieten terwijl u een sauna neemt - bijna alsof u zelf buiten zit. Kijk naar de vogels in de tuin, zie de wolken voorbijtrekken en geef u over aan rust en ontspanning.

Dankzij de beglazing komt er ook meer natuurlijk licht in uw sauna. De royale lichtinval door het glazen front maakt uw tuinsauna of saunaruimte bijzonder uitnodigend en tot een echte plek van welbehagen.

Een ander voordeel: een beglaasde buitensauna vormt een visueel hoogtepunt in uw tuin; hij oogt modern en luchtig dankzij de glazen elementen.

Veelgestelde vragen over de glazen tuinsauna

Lees hier de antwoorden op typische vragen over beglaasde buitensauna's.

Wat voor soort glas wordt gebruikt voor een sauna met glazen voorzijde?

Hoe mooi een grote raampartij ook is: bij een sauna met glas is het belangrijk de juiste verhouding tussen hout en glas te hebben! Hout kan goed warmte en vocht opnemen en afgeven. Glas, daarentegen, warmt veel meer op. Om ervoor te zorgen dat u tegelijkertijd van het uitzicht op de natuur en van uw saunagang kunt genieten, zorgen wij ervoor dat onze buitensauna's de juiste balans hebben tussen hout en glaselementen.

Het glas voor sauna's met glazen fronten is geen gewoon vensterglas: het is bijzonder dik en speciaal gehard zodat het bestand is tegen de grote hitte.

Welk hout wordt gebruikt voor een tuinsauna of barrelsauna?

De beglaasde tuinsauna's van GartenHaus GmbH zijn gemaakt van hoogwaardig massief hout. Niet alleen het saunahuis, maar ook de binneninrichting, zoals banken en vloerbalken, zijn gemaakt van hoogwaardig en robuust hout.

GartenHaus saunahuizen zijn gemaakt van de volgende houtsoorten:

  • (Scandinavische) spar,
  • Canadese scheerling,
  • espen
  • Premium thermohout

Het voordeel van massief hout: vergeleken met andere houtsoorten is het bijzonder duurzaam en bovendien gemakkelijk te onderhouden. Lees in het magazine hoe u uw sauna goed kunt onderhouden.

Kun je zelf een buitensauna met een glazen front bouwen?

Wilt u uw tuinsauna en barrelsauna met glasfront zelf bouwen? Met het nodige vakmanschap en een beetje handigheid kunt u uw nieuwe buitensauna van GartenHaus GmbH ook zelf bouwen. In deze handleiding over de montage van een tuinsauna kunt u zien hoe bijvoorbeeld het Enns-70 saunahuis stap voor stap door onze klanten werd gemonteerd.

Vragen over de tuinsauna met glazen front? Neem contact met ons op!

Denkt u erover een glazen buitensauna te kopen? Wij beantwoorden graag al uw vragen over onze saunamodellen. De professionals van GartenHaus bieden hun klanten al 20 jaar uitstekend deskundig advies. 150.000 tevreden klanten kunnen zich niet vergissen - ook voor u vinden wij vast en zeker het juiste saunamodel, dat aan uw wensen en eisen voldoet.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?