Assemblage saunahuis Mississippi-40

Assemblage saunahuis Mississippi-40
 3.609,-

incl. BTW

A0.M.20412.0

Levertijd kan alleen op afspraak

Vragen over het product?
Basic - Montage Haus
Premium - Montage Haus
Exklusiv - Montage Haus
Assemblage saunahuis Mississippi-40
GartenHaus montageservice: Professionele montage door een professional tegen de beste prijs!...meer

GartenHaus montageservice: Professionele montage door een professional tegen de beste prijs!

Kies uit onze montagesets gemakkelijk het juiste totaalpakket voor jou.

Optie 1 - Basisassemblage - huis:

Deze set omvat:

- De montage van het product met de complete structuur vanaf de bovenrand van de fundering, inclusief alle accessoires die in de set zitten. Draagafstanden tot de montageplaats van maximaal 15 meter zijn bij de prijs inbegrepen.

- Als je de economische set "Montagetoebehoren en bevestiging" kiest, is de montage van deze set ook inbegrepen. We raden dit ten zeerste aan voor een veilige montage. Het beschermt je product effectief tegen vocht en harde wind.

Voor verdere accessoires die moeten worden gemonteerd en geïmpregneerd, kunt u onze optionele extra montagesets reserveren. Deze vindt u direct bij het gewenste product.

Optie 2 - Premium montage - huis en dakbedekking:

Deze set omvat:

- Alle diensten van installatieoptie 1

- Ook inbegrepen is het professioneel leggen van dakvilt en dakshingles, KSK of EPDM folie. Het materiaal is niet bij de levering inbegrepen. Bestel een van de voorgestelde dakbedekkingsets of het door jou gewenste materiaal in de aangegeven hoeveelheid. Zorg ervoor dat u het juiste aantal/maat dakbanen/folie en dakafsluitprofielen/trim bestelt. We adviseren je graag over de mogelijkheden!

- Een persoonlijk contactpersoon begeleidt uw project vanaf de inbedrijfstelling tot en met de voltooiing van de installatie.

Voor verdere te installeren accessoires en impregnatie kunt u onze optionele aanvullende installaties boeken. Deze vindt u direct bij het gewenste product.

Optie 3 - Exclusieve montage - huis en dakbedekking + alle optionele extra montages en speciale wensen

Als je het volledige pakket wilt zonder "mitsen" of "maren", dan is deze optie de juiste keuze voor jou.

Deze set omvat:

- Alle diensten van installatieopties 1+2

- De extra installatie van de bijpassende gootenset

- De extra installatie van de vloer (als de vloer is inbegrepen in de leveringsomvang van de set, is de installatie al inbegrepen in de Basic-optie)

- Leggen van de vloerisolatie

- Impregneren van uw product tijdens de montage (alleen nodig als uw product nog niet in de fabriek geïmpregneerd is)

- Langere transportafstanden naar de plaats van installatie tot 40 meter zijn inbegrepen in de prijs

- We houden rekening met uw individuele speciale verzoeken en vinden passende oplossingen

Houd er rekening mee dat de te installeren accessoires als optionele accessoires moeten worden besteld. Wij bieden onze montageservice alleen aan voor originele GartenHaus accessoires.

Meer informatie:

Impregneren: Professioneel (eenmalig) aanbrengen van impregneermiddel (na montage) aan de buitenkant van het product. Het materiaal wordt niet meegeleverd. Bestel PGH houtbeschermingsprimer impregnatie bij de accessoires in de voorgestelde hoeveelheid of de bijpassende kleurset.

De impregnering vormt - in combinatie met een houtafwerking in de vorm van een toplaag of glazuur - de basis voor een langdurige bescherming tegen houtaantastende schimmels, blauwschimmel en houtaantastende insecten/schimmels. Dit legt de basis voor jarenlang plezier van je favoriete product! (De laatste houtbehandeling kan pas ca. 24 uur na het impregneren worden uitgevoerd en kan daarom hier niet worden aangeboden).

We willen er hier graag op wijzen dat impregneren in de fabriek - wat voor veel modellen direct als variant kan worden gekozen - een betere bescherming biedt dan impregneren na montage. Bij impregneren in de fabriek wordt het impregneermiddel tijdens de productie machinaal aangebracht. Dit beschermt ook effectief de tand en groef in het bijzonder.

Het impregneren van het huis, door ons montageteam of af fabriek, is een eerste behandeling. Voor een optimale bescherming van je huis is na een droogperiode een tweede laag van een geschikt glazuur of toplaag nodig. Wij adviseren onze op kwaliteit geteste PGH verven en glazuren uit ons assortiment accessoires.

De GartenHaus installatieservice in één oogopslag: Uw voordelen

✓ Professionele montage door onze montage-experts

✓ Een toegewijd contactpersoon voor jouw project

✓ Beste prijsgarantie en kwaliteit van de marktleider

Installatieservice van GartenHaus GmbH: Zo werkt het:
Nadat je je bestelling hebt geplaatst, maken we een afspraak met je om je bestelling met je door te nemen en al je vragen te beantwoorden.

Wij sturen u tijdig de contactgegevens van de installatiepartner die verantwoordelijk is voor uw regio. Als je technische vragen of verzoeken hebt, kun je direct met een bevoegde contactpersoon spreken. Samen met het montageteam stem je de laatste vragen af en maak je een afspraak.

Houd er rekening mee dat de montageteams voldoende aanlooptijd nodig hebben om je montagedatum te plannen. Om ervoor te zorgen dat de montage direct na levering kan plaatsvinden, is het raadzaam om de montageservice te boeken wanneer je het product bestelt. Het is mogelijk om de montageservice op een later tijdstip te bestellen na individueel overleg en inspectie. De installatie van dakgoten, vloerisolatie, optionele vloerbedekking en impregnering kunnen ook als optionele accessoires aan het product worden toegevoegd.

Houd er rekening mee dat om veiligheidsredenen alleen originele onderdelen van GartenHaus GmbH worden geïnstalleerd.

Belangrijke informatie over het voorbereiden van de bouwplaats en het bestellen van montagediensten vindt u in hetdocumentenlink

Opmerking over het boeken van de juiste montageservice: De juiste montageservice-items zijn altijd opgeslagen voor je product. Als je later een installatie boekt, let dan op de volgende kenmerken bij het maken van je keuze:

- schilddak: met 4 of meer dakvlakken (zie voorbeeldafbeeldingen). Alle andere daken worden beschouwd als "standaard daken".

- Vloer: Veel van onze producten worden af fabriek geleverd met een vloer. Voor deze producten moet het bijbehorende montageproduct inclusief vloer worden geselecteerd. Als de vloer niet bij de levering is inbegrepen, kun je deze als apart accessoire bijboeken. Selecteer voor deze vloeren de extra installatie voor vloeren.

- Meervoudige kamer: Voor gebouwen met minstens één kamer of slaapzolder die door een muur wordt gescheiden.

- Aantal vierkante meter: Heeft betrekking op het vloeroppervlak + dakoverstek van het te installeren product

- Constructietype:

Blok verwijst naar huizen waarbij de planken in elkaar grijpen (zie volgende afbeelding)

Schroefsysteem verwijst naar producten die zijn ontworpen in elementen of afzonderlijke planken en in het frame moeten worden geschroefd. (zie volgende afbeelding)

Goed om te weten

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?