Achthoekig paviljoen

øBeoordeling van de klant 4.75 / 5 (4)

Achthoekig paviljoen

Een tuinpaviljoen is de ideale plek voor gezellige samenkomsten en rustige time-outs in het groen. Zelfs bij regen of hitte kunt u hier beschut zitten en genieten van het uitzicht op uw tuin. Ontdek onze verscheidenheid aan achthoekige houten paviljoens in gesloten of open constructie. 150.000 tevreden klanten kunnen zich niet vergissen: met een tuinpaviljoen van Tuin Huis Winkel kiest u voor de beste kwaliteit en deskundig advies van professionals.

Open of gesloten achthoekig paviljoen?

In ons ruime assortiment vindt u achthoekige houten tuinhuisjes met open, gedeeltelijk overdekte en gesloten constructie. Welke vorm u kiest hangt vooral af van hoe u uw achthoekige houten gazebo wilt gebruiken.

Modellen met open zijwanden zijn zeer luchtig, maar bieden tegelijkertijd bescherming tegen de weersomstandigheden. Vanaf deze beschutte plek kunt u in het warme seizoen volop van uw tuin genieten. Tegelijkertijd zijn u en uw tuinmeubelen beschermd tegen regenbuien of UV-straling.

Houdt u er ook van om in de herfst of de lente koelere dagen door te brengen in uw groene oase? Dan is een achthoekig paviljoen met ramen en deuren de ideale keuze. Binnen kunt u het zich gemakkelijk maken en door de ramen en glazen deuren naar buiten kijken.

Hoogwaardige constructie: achthoekige houten tuinhuisjes van Tuin Huis Winkel

Onze achthoekige tuinpaviljoenen zijn gemaakt van hoogwaardig massief hout. Het voordeel van dit materiaal is dat het bijzonder robuust en duurzaam is. Zo zult u lang plezier hebben van uw houten tuinhuisje! Tussen haakjes: wij bieden u 5 jaar garantie.

Verzorging van uw achthoekige houten gazebo

Met de juiste verzorging kunt u bijdragen aan een lange levensduur van uw tuinpaviljoen. Door het hout regelmatig te impregneren of met houtverduurzamingsverf te behandelen, beschermt u het tegen weersinvloeden door regen, sneeuw en UV-straling. Wij hebben meer tips over buitenschilderwerk samengevat in onze gids.

Montage van uw achthoekige houten gazebo

Waar wilt u uw gazebo neerzetten? Op het terras of liever op het gazon? Om ervoor te zorgen dat uw achthoekig paviljoen stevig en stabiel staat, moet het beslist op een vlakke ondergrond worden geplaatst. Leg dus eerst de fundering. Hoe u dit kunt doen, leest u in ons gidsartikel over zelfbouw funderingsoplossingen

Wilt u liever dat deskundige erectie professionals het werk voor u doen? Boek dan de professionele Tuin Huis montageservice.

Wil je advies? Neem contact met ons op!

Ontdek uw favoriete achthoekige paviljoen van Tuin Huis Winkel - wij bieden u het grootste assortiment in Europa! U zult zeker het juiste model voor uw tuin vinden.

Heeft u nog vragen? Of het nu gaat om levering, montage of garantie: onze klantenservice helpt u graag verder. U kunt ons bereiken op 030 202 5006 of via ons contactformulier.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?