Onze testresultaten

Tuinhuis Winkel is getest en heeft vele prijzen gewonnen: Onze testresultaten

Tuinhuis Winkel staat voor uitmuntendheid en kwaliteit. Of het nu gaat om onze producten, onze diensten of het bedrijf zelf. Dit is de afgelopen jaren herhaaldelijk bevestigd door een groot aantal onderscheidingen en zegels. Leer er meer over en wat het in detail betekent (voor onze klanten).

Onze winkel in test

"Top Shop 2019", "Beste Online Shop" en "Demm" zijn slechts enkele van de vele prijzen die wij voor onze online shop hebben ontvangen. Natuurlijk zijn we daar erg blij mee en we werken er voortdurend aan om deze hoge standaard voor onszelf en ons aanbod te behouden.

vertrouwde-winkel-logojMAcPlRQ8mC8V Gereedschap bloglogoWP0Xcw6VySZ47
Home Garden Test LogoR9v2Jvzy9WY9WY3c Doe-het-zelf logoD11N6HM3B7wZv Chip-logoodU7lSG1Tpaqd

Het testen van ons bedrijf

Naast onze eersteklas productkwaliteit en ons brede productassortiment zijn wij al meer dan 20 jaar een bestaand bedrijf. In 2018 werden we uitgeroepen tot "Beste Werkgever van Hamburg" en zijn we een van de leden van de "Succes Factor Family".

De Veiligheid onze klanten en hun gegevens is belangrijk voor ons en daarom werken we met SSL-codering en zijn we geregistreerd als een gecertificeerde online shop. Bovendien behoren wij volgens een Sistrix-analyse tot de SEO-winnaars in 2016.

beste-werkgeverslogoUqu7ecBH3rtAaa Familie succesfactor logo3e7GS9PPPP1zxY3  
Online-Tested-Eft-logomZuGLmZlcqLy0 Gegevensbeveiliging logoptK2iyWd3qI6g  

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?