Over ons

Gespecialiseerde dealer voor de groothandel

Wij zijn een gespecialiseerde Duitse vakhandelaar voor grote zaken in huis en tuin. In onze professionele winkel vindt u

Europese marktleider

Opgericht in 2002, zijn we marktleider geworden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Wij verkopen producten van topmerken zoals Alpholz, Carlsson, GartenTiger, Infraworld, Lasita Maja, Palmako, PGH, Tene Kaubandus en Terrando en zijn Europa's no 1 voor tuinhuizen. Jaarlijks vinden meer dan 15.000 klanten via ons hun gewenste product.

Premium kwaliteit

Het hout voor onze producten is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Noord-Europa. Door het koelere klimaat groeien sparren en lariksen daar langzamer en beschikken ze over een

  • zeer goede houtkwaliteit,
  • bijzondere standvastigheid
  • en tekenen.

Een modern, computergestuurd productieproces zorgt ervoor dat onze kwaliteitsproducten van Van hout en Aluminium perfect passen en inspireert zelfs de meest veeleisende klant. Onze producten bieden dus aanzienlijke kwaliteitsvoordelen voor massaproductie uit Duitsland of Polen.

FSC Zertifizierung GartenHaus GmbH

 Met onze producten willen we de ervaring van de Natuur bij u thuis brengen. De   bescherming van de natuur en de bebossing van de gebruikte grondstoffen liggen   ons na aan het hart. Daarom zijn veel van onze producten, zoals Alpholz en Carlsson, al FSC-gecertificeerd en we breiden ze voortdurend uit. U herkent deze   producten aan ons keurmerk.

 

Beste prijs garantie

Wij werken er hard aan om u de best mogelijke prijs voor uw gewenste product aan te bieden. Door onze rechtstreekse aankoop van goederen bij de fabrikant kunnen wij u zeer gunstige voorwaarden aanbieden. Daarnaast zijn we niet gebonden aan vooraf bepaalde marktprijzen voor onze eigen merken.

Wij bieden eerlijke prijzen, vaak zelfs met de beste prijsgarantie. Mocht u echter een goedkopere prijs op de markt vinden voor hetzelfde product, neem dan contact met ons op. In tegenstelling tot andere Acties geldt onze beste prijs niet voor een beperkte periode, maar is deze permanent.

150.000 trouwe klanten

Vertrouw niet alleen op onze eigen woorden. Want de mooiste referentie van ons werk is de tevredenheid van onze klanten. Meer dan 100.000 klanten hebben zich al overtuigd van onze productdiversiteit en deskundig advies, en 2.500 foto's van hun gebouwde tuinhuis, Sauna Carport en Terras.

Alles uit één hand

In onze raadgever vindt u nuttige informatie van Planning tot en met de Opbouw tot en met het ontwerp van uw gewenste product. Bovendien geven onze e-books over tuinhuisjes, sauna, terras en carport u alle tips en trucs die u nodig heeft op één plek. Voor vragen over statica, bouwvergunning en opbouw verwijzen wij u ook graag door naar bekwame, externe deskundigen.