Verkoopkraam

Bent u op zoek naar verkoopkraam en marktkramen? Dan bent u hier op het juiste adres. Tuin Huis biedt u hoogwaardige verkoopkramen van hout aan.

Verkoopkraam: De A en O 

Voordat u de aankoop van een marktkraam kunt realiseren moet een belangrijke vraag worden beantwoord: Wat moet uw verkoopkraam bieden om klanten aan te trekken?

         - De kraam moet genoeg ruimte hebben om alle producten te kunnen plaatsen

         - Maar het moet ook niet te groot zijn, zodat het gemakkelijk zijn plaats kan vinden op markten, winkelstraten en dergelijke.

         - De marktkraam moet een verkoopopening en een verkooptabel hebben.

         - Er moet een deur op de zijwand zijn

         - De verkoopkraam moet gemaakt zijn van stevig materiaal, in het beste geval van hout.

         - Afhankelijk van het beoogde gebruik is een traditioneel zadeldak of een modern monopitch dak de beste keuze.

De realisatie: Gebruikte modellen of individueel omgebouwde tuinhuizen voldoen niet aan de eisen van een marktkraam. Professioneel vervaardigde verkoopstands bieden daarentegen alles wat zo belangrijk is voor de verkoop op kerstmarkten en weekmarkten. Daarom bieden wij u een breed scala aan houten verkoopkramen aan in verschillende uitvoeringen met verkoopluiken en verkooptafels. Onze verkoopstands zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig onbehandeld massief hout en kunnen dankzij het elementenbouwsysteem of het insteekschroefsysteem met behulp van de meegeleverde montagehandleiding eenvoudig worden gemonteerd.

Zadeldak of monopitch dak?

Verkoophutten hebben van oudsher een schuin of zadeldak. Zadeldaken zijn de traditionele dakvorm, die we ook kennen van de meeste tuinhuizen. Twee hellende dakvlakken ontmoeten elkaar in de nok van het dak en vormen een driehoek. Deze dakvorm is met name geschikt voor verkoopstands die slechts één verkoopopening hebben. Sommige modellen hebben ook een klein dak boven de verkooptafel. Het zadeldak is een veelgebruikte dakvorm en is bijzonder populair. Een houten verkoophut met een klassiek zadeldak is geschikt voor alle verkopers die voedsel aanbieden omdat deze comfortabel onder het zadeldak kan worden geplaatst. Grotere verkoophutten met een zadeldak zijn ook klassiek te vinden op de traditionele kerstmarkten omdat ze gezelligheid uitstralen. Het lessenaarsdak is wat moderner. Bij dit type dak is het dakoppervlak aan één kant hellend. Het lessenaarsdak is de ideale keuze, vooral voor verkoophutten met een klein oppervlak omdat het ruimtebesparend is en een minimalistisch ontwerp heeft. Een lessenaarsdak is ook geschikt als u een verkoophut wilt hebben die meerdere verkoopopeningen heeft.

Welke verkoopstand heb ik nodig?

Voordat u een verkoopkraam koopt, moet u zich altijd afvragen welke indruk u wilt dat uw marktkraam op de klanten maakt, waar u het wilt plaatsen en wat u wilt verkopen. Standaard gezien zijn de marktkramen gemaakt van hout. Er zijn ook verkoophutten van metaal en aluminium, maar deze hebben het nadeel dat ze niet gemakkelijk apart kunnen worden geschilderd en vaak erg duur en zwaar zijn. Een houten verkoopstandaard daarentegen kan, afhankelijk van het beoogde gebruik, vrij eenvoudig worden geschilderd en kan dankzij het elementbouwsysteem of het plugschroefsysteem snel worden opgebouwd en gedemonteerd. Hout heeft ook een uitnodigend en gezellig effect op de klanten. De grootte van de verkoophut hangt vooral af van de gewenste locatie en de te verkopen goederen. Voor een kleine selectie van handwerk is een marktkraam van slechts enkele vierkante meters met een lessenaarsdak voldoende. Voor de verkoop van levensmiddelen en ter plaatse bereide levensmiddelen moet de oppervlakte van de verkoophut dienovereenkomstig groter zijn. Voor kermissen of andere beurzen waar de verkoopstand maar kortstondig op één plaats staat, moet u ervoor zorgen dat de markthut eenvoudig te monteren en te demonteren is of zelfs voorzien is van wielen. 

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?