Open paviljoen

øBeoordeling van de klant 4.95 / 5 (10)

Open paviljoen

Dit wordt uw nieuwe favoriete plek in de tuin: een open paviljoen van hout nodigt u uit om te ontspannen, maar ook om samen te zitten met vrienden en familie. Ontdek ons grote assortiment houten paviljoens en vind het juiste model. Tuin Huis staat voor de beste productkwaliteit, wat niet alleen blijkt uit talrijke testoverwinningen, maar ook uit onze uitstekende klantenbeoordelingen. Overtuig jezelf!

Voordelen van open houten paviljoens

Onze houten paviljoens in open constructie bieden een schaduwrijke plek in uw tuin op warme zomerdagen. Tegelijkertijd zijn ze bijzonder luchtig omdat er geen zijwanden zijn. Geniet van het uitzicht op uw tuin wanneer u in uw open paviljoen vertoeft - of het nu is voor een kopje koffie met het gezin of een glas wijn 's avonds met vrienden. Zelfs een kleine regenbui kan u onder het dak van uw paviljoen niet deren. Uw tuinmeubelen zijn ook goed beschermd, zowel tegen UV-straling als tegen vocht.

Materiaal van de open paviljoenen

Onze open tuinpaviljoenen zijn gemaakt van hoogwaardig massief hout. De voordelen van dit materiaal liggen voor de hand: massief hout is zeer robuust en stabiel. Dit betekent dat u vele jaren van uw open houten tuinhuisje kunt genieten. Mocht er, tegen de verwachting in, toch iets te klagen zijn, dan profiteert u van onze garantie van 5 jaar.

Om uw houten gazebo te onderhouden, raden wij u aan het hout regelmatig te behandelen met houtverduurzamingsverf om het te beschermen tegen weersinvloeden.

Een open houten paviljoen in elkaar zetten

Wilt u uw open paviljoen zelf monteren? Dan heeft u eerst een fundering nodig waarop het paviljoen stabiel en stevig kan staan. Op het terras dienen de bestaande platen meestal als fundering, maar in het gazon moet u eerst een fundering leggen.

Laat u de bouw van het paviljoen liever aan de professionals over? Boek gewoon onze beproefde montageservice!

Vragen? Wij kunnen u helpen

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een model of heeft u vragen over onze producten, bestellen of montage? Het team van Tuin Huis is uw professionele contactpersoon. Klanten vertrouwen al 20 jaar op ons deskundig advies. Bel ons op 030 2025 006 of gebruik ons contactformulier.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?