Massief houten sauna

øBeoordeling van de klant 5 / 5 (3)

Massief houten Sauna kopen

In de onlineshop van Tuin Huis kunt u een Sauna van massief hout kopen. Kies uw persoonlijke lievelingssauna uit verschillende prachtige massief houten sauna's tegen eerlijke prijzen.

Massief houten Sauna Weka

Onze sauna's van massief hout zijn onder andere afkomstig van weka en infraworld, die bekend staan om de beste houtkwaliteit en hoogwaardige afwerking. Wij bieden massief houten sauna's aan met een Hoekingang en een Toegang aan voorzijde. De allround massieve sauna's zijn bijzonder stabiel, lekvrij en de Opbouw in verschillende Wanddikte gaat zeer snel door het in elkaar grijpen van Blokplanken met dubbele groef en tong.

Massief houten Sauna met 45mm of 60mm wanddikte?

Welke Wanddikte wordt aanbevolen voor een Massief houten sauna? 45mm of 60mm dikke Blokplanken? De beslissing hangt af van uw individuele behoeften. Onze massief houten sauna's zijn allemaal gemaakt van Natuur, Scandinavisch sparrenhout, dat behoort tot de zachte houtsoorten en daarom gemakkelijker te verwerken is dan harde houtsoorten. Noords sparrenhout zijn zeer elastisch en stralen ook gezelligheid uit.

Massief houten Sauna Zelfbouw

In ons raadgever laten wij u zien hoe u uw eigen binnensauna kunt bouwen, laten wij u kennismaken met onze Top 10 saunagebouwen Sauna bieden wij u tips voor pure wellness: onze Top 11 sauna-artikelen in één Sauna.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?