Gesloten paviljoen

øBeoordeling van de klant 4.75 / 5 (4)

Gesloten paviljoen

Geniet van uw tuin, zelfs op koele dagen of als het regent: In een gesloten houten paviljoen met ramen zit u beschut tegen weer en wind, maar geniet u tegelijkertijd van het uitzicht op het groen. Vind uw favoriete model in ons uitgebreide assortiment! Tuin Huis staat al 20 jaar voor de hoogste kwaliteit en deskundig advies - wij helpen u graag bij het vinden van uw nieuwe tuinhuisje!

Gesloten paviljoens van hout: vind uw droommodel

Tuinpaviljoens in gesloten constructie hebben zijwanden waarin ramen en glazen deuren worden binnengelaten. Hierdoor kan er voldoende licht naar binnen vallen, terwijl wind en weer buiten worden gehouden.

Bij Tuin Huis vindt u een ruime keuze aan gesloten houten tuinpaviljoens in diverse stijlen - niet voor niets geldt ons assortiment als het grootste van Europa! Wilt u een rechthoekige, een 5-hoekige of een 8-hoekige houten gazebo? Moet het een schilddak, een puntdak of liever een plat dak zijn? De keuze is aan u!

Al onze gesloten tuinhuisjes zijn gemaakt van stevig massief hout en hebben een hoogwaardige afwerking, zodat u er lang van kunt genieten. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan is onze Tuin Huis-garantie van kracht - want de tevredenheid van onze klanten is voor ons van groot belang.

Zo veelzijdig zijn afgesloten houten tuinpaviljoenen

Een gesloten houten paviljoen met ramen biedt vele ontwerp- en gebruiksmogelijkheden.

Een plek om te vieren, te ontspannen of te genieten

Houten paviljoens met ramen zijn gezellige toevluchtsoorden in de lente of de herfst wanneer de temperaturen koel zijn. Een plek voor gezellige avonden met vrienden, rustige leesuurtjes of een onderbreking van het leven van alledag - gebruik en ontwerp uw tuinpaviljoen precies zoals u dat wilt.

Het tuinpaviljoen als kantoor aan huis

Een tuinpaviljoen met ramen en deuren kan zelfs worden gebruikt als kantoor aan huis - hier kunt u ongestoord werken.

Montage van uw omheinde houten gazebo

U kunt uw nieuwe tuinpaviljoen zelf in elkaar zetten met een beetje handigheid. Belangrijk: U moet eerst een fundering leggen, zodat het houten paviljoen stevig en stabiel staat.

Als u het niet zelf wilt doen, boek dan onze professionele montageservice, die uw nieuwe tuinpaviljoen in een mum van tijd zal monteren.

Heb je advies nodig? Onze klantendienst zal u helpen

Tuin Huis is al 20 jaar uw bekroonde en deskundige partner. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droompaviljoen. U kunt onze klantenservice bereiken per telefoon op 030 202 5006 of via het contactformulier. U vindt ook antwoorden op vaak gestelde vragen op onze FAQ-pagina.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?