Barbecue Paviljoens en Barbecue

Geen resultaten gevonden voor de filter!
- 22
8 Eck Grillpavillon Scandia (9m²)
8-hoekig Grillpaviljoen Scandia (9m²)

 9.639,-
 7.529,-
(1)
- 23
Palmako Grillkota Modell Eva 8,7 m²
Palmako Grillhut model Eva 8,7 m²

 4.249,-
van  3.289,-
(1)
- 20
6-Eck Grillpavillon Scandia (6m²)
6-hoekig Grillpaviljoen Scandia (6m²)

 7.899,-
 6.319,-
(1)
øBeoordeling van de klant 4.65 / 5 (3)

Barbecue: Comfortabel in weer en wind

In Lapland vertegenwoordigt het gebouw "Kohta" de traditionele woning van de mensen die er wonen. In dit land zorgt het voor veel gezelligheid als een barbecue. Het idee komt uit Scandinavië: waar de winter lang is en de zon een tijdje niet opkomt, heeft men lang geleden een klein gebouw bedacht dat veel meer is dan een "overdekte barbecue". De barbecue genaamd barbecuepaviljoen is Eden 50 vierkante meter in Noorwegen of Zweden en tot vier meter hoog in het midden van het naar boven toe smaller wordende dak. Niet voor niets doet de Dakvorm van de barbecue denken aan een open haard: op de Vloer beneden, in het midden van het kleine gebouw, bevindt zich een open haard, en het dak vormt ook de rookafvoer. In Lapland staat het gebouw "Kohta" voor de traditionele woning van de mensen die er wonen. En hier in dit land, als barbecuepaviljoen voor veel comfort.

Barbecue met moderne open haard

barbecuepaviljoen uit het aanbod van gartenhaus-gmbh.de staat niet alleen voor een eenvoudig te monteren en stabiel bouwpakket wordt de Grillkota barbecue geleverd met een compleet grill-openhaardsysteem, dat in alle opzichten aan de hoogste eisen voldoet. Het geïntegreerde luchttoevoersysteem, dat onder een granieten tafelblad is geplaatst, zorgt ervoor dat de gloeiende sintels lang meegaan en de in hoogte verstelbare Schoorsteen Sam Schoorsteen garanderen dat er ook bij gesloten deuren en Raam voldoende frisse lucht is. Met een Beglazing van Echt glas en 60 millimeter dikke ronde planken als bouwmateriaal biedt het barbecue een gegarandeerd warme en gezellige plek, zelfs in de strengste winter.

Ruimte voor een dozijn gasten

Dankzij de stevige vloer is de Grillkota ook goed beschermd tegen de kou aan de onderkant. De barbecue in het midden is omgeven door Zitbanken, en afhankelijk van hoe dicht de gasten bij elkaar zijn, is er genoeg ruimte voor een dozijn mensen - of zelfs meer. En voor wie het zo traditioneel mogelijk wil hebben, zijn er geen gezellige kussens op de houten banken, maar de rendierhuiden die in het noorden van Scandinavië gebruikelijk zijn.